Fallout 3

A Fallout sorozat harmadik epizódja a Bethesda Softworks-től. A stílusteremtő örökzöld trilógia új része.
Típus: RPG

Fallout 3: Mothership Zeta - Kedvcsináló képek

Augusztusban megérkezik az utolsó bejelentett Fallout 3 DLC, amely a Mothership Zeta alcímet viseli, s ma megérkezett négy kedvcsináló kép az alkotásból.

E3 2009: Rekordok rekordja

Az idei E3 alkalmával rengeteg új bejelentést, információt és videót kaptunk a fejlesztőktől, akik életüket áldozták ennek a szakmának és végre méltó megbecsülést kapnak.

E3 2009: Giga galéria összeállítás a második napról

A Nintendo galériája után most jöjjenek a PC-s és nagykonzolos címek. Annyi van, hogy már az is egy külön program, hogy az ember végigolvassa a neveket!

Playstation 3-ra is megjelennek a Fallout 3 DLC-i

A Bethesda bejelentette, hogy az eddigi letölthető tartalmak hamarosan megjelennek Playstation 3-ra is, valamint az új DLC-k fejlesztése is folyamatban van.

Wii-re készít játékot a Fallout fejlesztőcsapata

A Bethesda legutóbb a Fallout harmadik epizódjával kápráztatta el a közönséget, s bejelentették, hogy egy új Nintendo Wii-re készülő játékon dolgoznak.

Újabb kiegészítők érkezhetnek a Fallout 3-hoz

A Fallout 3 az eredeti tervek szerint háromszor egészült volna ki, azonban a fejlesztők szerint a sikerre való tekintettel érkezhetnek még extra tartalmak a játékhoz.

Hibás a Fallout 3 legújabb DLC-je

Ma került kiadásra a nagysikerű Fallout 3 harmadik DLC csomagja, amelynek sajnos személyi számítógépekre szánt változata nem indul el.

A héten megjelenő játékok és filmpremierek listája

Az érettségi szezon miatt Fojesz helyett ezúttal én szállítom nektek a héten megjelenő játékok listáját. Jön egy pár finom falat ezúttal is!

Fallout 3: Broken Steel - Hangulatfokozó előzetes

Végre mozgásban is láthatjuk a holnap letölthetővé váló DLC-t, amely a Broken Steel alcímet viseli és az alapjáték kedvelőinek remek kikapcsolódást ígér.

Friss képek érettségire készülő vasárnap estén

Két érettségi tétel bemagolása között állj meg egy kicsit pihenni, hiszen rengeteg új kép jelent meg a napokban, kár lenne csak egy játékról is lecsúszni!