Fallout 3: Mothership Zeta - Kedvcsináló képek

  • Írta: Ghost
  • 2009. július 16.
  • Képek
Link másolása
Augusztusban megérkezik az utolsó bejelentett Fallout 3 DLC, amely a Mothership Zeta alcímet viseli, s ma megérkezett négy kedvcsináló kép az alkotásból.
Augusztusban megérkezik az utolsó bejelentett Fallout 3 DLC, amely a Mothership Zeta alcímet viseli, s ma megérkezett négy kedvcsináló kép az alkotásból.


A Bethesda hamarosan kiadja az utolsó bejelentett Fallout 3 DLC-t, amelyben új fegyverekkel és új öltözékben írthatjuk majd az idegeneket, miközben menekülünk a hajójukról. Az új képeken szemügyre vehetjük, hogy mi vár majd ránk az augusztus 8-án PC-re és Xbox 360-ra, majd később pedig Playstation 3-ra megjelenő játékban.
17.
17.
Naliak
bitbandita!



Na látod pont ezek miatt a mellékküldetések miatt vittem tovább. Kösz a megerősítést. Engem is elkapott a hangulat, mindig vártam, hogy történik majd még valami érdekes... össze tudok még rakni valami vicces fegyvert, bár a fő célom mindenképpen a Talon kiírtása volt. (megtörtént)



Amúgy én azok közé a kevesek közé tartozom, akik mindent jogtisztán vesznek meg, tehát akkor veszek meg valamit, ha beleszeretek. Miután tanulok, sportolok, meg dolgozom, nincs túl sok időm játszani, és így túl sok játékom sincs.

Sajnos műtét után voltam, és otthon nyomtam az ágyat hetekig, így volt időm vele játszani. Előtte utoljára tán A Resi 4-vittem végig, azelőtt a Baldurs Gatet (tán 2000-ben). Ja és a Portalt.



A lassabban fejlődős mod azután jelent meg, hogy elértem a 20. szintet, akkor meg már minek... ?) Ezért nem keztem volna előről.



Ez az ez egy rpg,nincs előírva dolog. Vicces. Ne menjünk bele, régisulis vagyok (Player 1-2 Against the giants, Descent széria, Tomb of Horrors), nem feltétlenül csípem a nagy szabadságot. Mondjuk, vannak logikai bukfencek.

A Fallout amúgy jó játék, lehet, hogy majd előveszem még (el van mentve a 20. szintű karakterem), de most nyár van, és ilyenkor munka után inkább zúzok zenélni, vagy focizni a haverokkal. :)
16.
16.
bitbandita
16.: Naliak, ha már moddoltál: szerintem Neked pont ellentétes hatású modot kellett volna leszedned! Olyat, ami nem engedi a 20-as szintkorlát átlépését, viszont sokkal lassabban fejlődsz (sokkal kevesebb xp-t kapsz mindenért). A másik: az igaz, hogy nem túl hosszú a főszál, de senki nem kötelez arra, hogy azt toljad folyamatosan, lehet azt hanyagolni, és a mellékküldetésekkel foglalkozni többet, és voilá: máris nincs vége úgy a játéknak, hogy csak a terület harmadát láttad. Ez egy rpg, nincs előírva, hogy merre menj, mivel foglalkozz, és hidd el nem fogsz unatkozni, mert kismillió mellékküldetés van, sőt sokszor a mellékküldik jobban hozzák a tipikus "fallout ízt" - feelinget. Tehát röviden az én receptem: hard fokozat, kevesebb xp-t adó mod és a főszál lassabb tempójú teljesítése. Szerintem.
15.
15.
Naliak
Ja és amúgy remélem nincs harag :)
14.
14.
Naliak
Nem nevezném feltétlen csalásnak azt, ha kapsz egy játékot , amiben akkora a felfedezhető terület, hogy a játék végét és a szintkorlát tetejét már rég elérted, de még a terület harmadát sem láttad. (ezért fizettél 11000 Forintot???)Elég frusztráló!

Megint az elcseszett koncepció játékdesign része. Csináltak egy jó nagy területet, egy mondjuk fallout 1-2 magasságokat nem ostromló és viszonylag rövid főszállal, amit jó gyorsan végigtolsz, és utána még ott marad több mint a térkép jelentős része, olyan rendezetlen számlákkal, mint a Talon Merc Coorp, stb). Amíg van rendezetlen számlád, addig mész, és ha már mész, akkor szeretnél fejlődni.Ráadásul gondolom nem véletlen, hogy az alapjáték nem visz el Old Onleybe (főleg a csatornába), vagy a Deathclaw Sanct-be, ott hard fokozaton 20- szinten kb nem sok esélyed van. Ahogy nem sok esélyed van az alapjáték Rattlehaedjei ellen sem (Enclave által irányított Deatclawk)

Én nem írtam felül az adataimat, minden egyes rohadt XP-ért megharcoltam. És mégvalami, már rég végigmentem a játékon és 26.-28 . szintű voltam, amikor egyáltalán szóba került, hogy jön az első add on DLC, amit ráadásul mindenki lehúzott, és az volt a mondás, hogy, nem az alapstory folytatása. A Pitt meg bugware volt..



Én csak azokat akartam figyelmeztetni,, akik agyalnak a modokon....

Ha csak nem gondolkoztok coop huntingban (szintén mod, ami hamarosan feature lesz a népszerűsége miatt) akkor ne menjetek fel 40. szintig
13.
13.
Torque
Gondolom nem véletlenül 6%-os a mod népszerűsége, de amúgyis mit vártál, ha csalsz, elrontod a játékélményt, nincs benne akkor már kihívás. 255-ig túrbózni a skilleket, fasza, akkor kb 26000-et sebezhet a Fat Man, 260000 *8-at a Fat Man MIRV. Nemazért, de így attól is maghalnak, ha csak boszúsan rájuknézel, ezért nem szoktam én ilyen módokat leszedni, elcseszik a játékot. Uff szóltam.
12.
12.
Naliak
Na ebben (is) tévedsz. http://www.filefront.com/Level+30+and+40+Cap+Mod+v121/;12381142;/fileinfo.html
Még pár hónapja elérhető volt a 40 es kiterjesztés, és az xml, amivel 255-ig mehettél tulajdonságban. Hogy ma még létezik e azt nem tudom.



Amúgy hardon játszom... illetve jétszottam,. Szerinted ha mininukel-al párszor fejbelősz 255-ös tulajdinsággal egy Supermutant Overlordot, akkor mennyi esélye van??!!



11.
11.
Torque
12-gratulálok barátom, megtedted azt, amit nem lehet, 40-es szintig jutottál egy olyan játékban, ahol 30 a szintlimit, gratulálok. Amúgymeg pontosan ezért kell hardon játszani, és ezért ragták be a Supermutant Overlord-ot, és a Feral ghoul reamer-t is, hogy még a tökéletesen kifejlesztett egyszemélyes hadseregknek is legyen kihívás.
10.
10.
Naliak
Én elcsesztem.... A modokkal felvittem az alapot is 40. szintig Értelmét vesztette a játék... Senki ne kövesse a példám.



üdv
9.
9.
LiMiT
10: Vengeance jobban osztja az áldást. :))
8.
8.
Torque
Ja, mivel onnan fognak elvinni a kis E.T. birkák egy kis anális beültetésre, de majd rendet teszek a kis zöld mocskok között Eugene drágával:)
7.
7.
LiMiT
Ezaz!! Tuti lesz!!! :D Nem kell ide Elder Scrolls 5 meg akárhány amíg van Fallout! Ne tessék megkövezni, csak Fallout fan vagyok :)



Amúgy a 2. kép az az alapjátékban is benne van.(A lezuhant ufo)
6.
6.
megalonagyix
7# éppen a Wet-et csinálják :D
5.
5.
princeps27
hát már ideje lesz az elder scrolls 5re koncentrálni
3.
3.
Mathia$
Azt már látjuk rajta milyen lesz pc-n.
2.
2.
Torque
5. de ,mindegy, Operation Anchorge, The Pitt, Broken Steel, Point Lookout, és most ez. Nekem kötelező darab, amúgy meg nem túl friss a hír.
1.
1.
megalonagyix
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...