Outlast PC, PS4, XBOXONE

A játékipari veteránokból álló Red Barrel csapatának első nagy dobása, mely a túlélőhorror műfajában tör babérokra.
1411648200

Heti akciók és leárazások - 39. hét

Újabb akciókat kanalaztunk össze számotokra a hétre az ezek után rendszeresen érkező spórolás-centrikus rovatunkban. Kérésetekre a sorba ezúttal a PlayStation Network és az Xbox Live Gold akciói is beálltak.
1403170200

Xbox One-ra is megjelent az Outlast

Kellemes meglepetés jutott mára az Xbox One-tulajdonosoknak, mindenféle előzetes beharangozás nélkül a Microsoft konzoljára is megjelent az Outlast és annak első DLC-je.
1399307400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Szűkösebb lesz a hét játékmegjelenések szempontjából, kevés az érdekes cím, és azok is inkább az ínyenceknek kedveznek. Sebaj, úgyis mindenki a hónap végét várja, nem igaz?
1398844824

Outlast: Whistleblower DLC - dátum és trailer

A Red Barrels bejelentette, hogy a jövő héten jelenik meg meg az Outlast első bővítménye, a Whistleblower DLC, ami a Mount Massive elmegyógyintézetben történt események előzményeit meséli el, és jó pár nyitott kérdést megválaszol.
1397386800

Késik az Outlast kiegészítője

Csúszik az Outlast kiegészítője, de épp csak egy leheletnyit: május elején már játszhatunk is a Whistleblowerrel, amiben egy új főszereplővel kutakodhatunk a Mount Massive elmegyógyintézetben.
1393416018

Outlast - megvan a Whistleblower DLC dátuma

Áprilisban mind a PC-s, mind a PS4-es Outlast kibővül egy előzménytörténettel. Azt a figurát alakítjuk benne, aki a Mount Massive falain belül fülest adott Milesnak, az alapjáték újságíró főhősének, miszerint az intézmény romlott.
1391439600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten LEGO-lázban égünk, elvégre csütörtökön mozikba kerül a LEGO-film, ami természetesen megkapja a maga játékadaptációját is. Ezen kívül a Fable-rajongók örülhetnek, illetve azok, akik majd Fable-rajongók lesznek.
1390411800

Hivatalos a februári PlayStation Plus-kínálat

Bár korábban ugyanerről a felhozatalról pletykáltak, a jegyzőkönyv kedvéért álljon itt a hivatalos bejelentés is: a PlayStation Plus februári ajándékai között lesz a BioShock Infinite és a Metro: Last Light is többek között.
1389538851

Kiszivárgott a PS Plus februári kínálata?

Alighanem az egyik legerősebb hónap előtt állunk a PlayStation Plus történetében, már ami az ingyen játékokat illeti, s persze, ha hihetünk a szivárgásnak. BioShock Infinite és Metro: Last Light jár az előfizetés mellé.
1383220847

Új főszereplővel jön az Outlast első DLC-je

Folytatódik az idei év talán legjobban sikerül horrorjátéka, az Outlast. A Red Barrels bejelentette, hogy már javában dolgoznak az első DLC-n, melyben egy új főszereplő került terítékre. A rémálom még nem ért véget.