Outlast PC, PS4, XBOXONE

A játékipari veteránokból álló Red Barrel csapatának első nagy dobása, mely a túlélőhorror műfajában tör babérokra.
Típus: Akció, FPS, Túlélõ Horror

Blogajánló: A mérges madarak emberhúst esznek

Igazi minőségi blogokat kaptunk a héten. Volt itt nagy PC-s játék teszt, több mobil game és pár érdekes, különleges stuffról is kaptunk előzetest. Következzen a heti blogajánló!

Outlast teszt

Magunknak keressük a bajt. Veszélyes sportokat űzünk, kockára tesszük az életünket, s olyan helyre merészkedünk, ahová nem lenne szabad. Az Outlast főhőse is így tett, bánhatja, hogy nem fordult sarkon a tébolyda kapujánál.

Outlast - befutott a launch trailer

Minden jel szerint az idei év egyik legfélelmetesebb címével van dolgunk az Outlast személyében. A Red Barrels első játéka az első pillanatoktól kezdve a székbe hegyez, s kifinomultan ijesztget. Itt a launch trailer!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sulikezdés ide vagy oda, a kiadók nem állnak le. Erre a hétre is betáraztak néhány nagyobb (és persze nívósabb) címet, mindenképpen érdemes lesz körülnézni a játékboltokban és az online üzletekben!

Huszonöt percen át mozog az Outlast

A horrorrajongók alighanem tűkön ülve várják a jövő héten megjelenő Outlastet, nekik kedveskedünk most egy közel huszonöt perc hosszú gameplay felvétellel. Ajánlott estig várni a megnézésével!

Szeptemberben jön az Outlast

A horrorrajongók tapsolhatnak örömükben: az idei év egyik legígéretesebb zsánerdarabja, az Outlast szeptember folyamán landol a Steamen - egészen baráti áron. A kézikamerás filmekre emlékeztető játékról pár képünk is van.

E3 2013: Outlast - a horrorjátékok jövője?

Hasonlóan a filmekhez, a játékiparba is begyűrűzött a kézikamerás stílus, azaz a rettegésre vágyó user úgy látja az eseményeket, mint egy epilepsziás operatőr. Kétségkívül hatáskeltő, de vajon félelmetes is?

E3 2013: Ez történt még a Sony-konferencián

A Sony-konferencián rengeteg bejelentés történt, a legtöbbnek külön hírt szenteltünk, a kisebb anyagokat vagy kevesebb érdeklődést kapott címek előzeteseit viszont praktikus okokból egyetlen összeállításban mutatjuk be.

Öt percen át ijesztget az Outlast

Méghozzá szó szerint, az IGN húsz munkatársa vállalkozott arra, hogy egy sötét szobába zárkózva tolja a Red Barrels-féle Outlastet. A tesztről készült videóhoz a gameplay pillanatok mellett a reakciókat is rögzítették persze.

Outlast - új infók és képek

A Game Informer tett egy próbakört az Outlast demójával, tapasztalataikat a legfrissebb számban összegzik a szerkesztők. A játék vérbeli horror címnek ígérkezik, az új screenshotok is nyomasztó hangulatról árulkodnak.