Godus MAC, PC

Peter Molyneux újragondolja a Populoust, a Godust új csapatával, a 22cansszel készíti. A játék később kiegészült egy Godus Wars nevű adalékkal is.
1369638000

Istent csinálnak a Curiosity győzteséből

Nagy idézőjelekkel persze, de a Curiosity: What's in the Cube győztese lesz Peter Molyneuxék Godus című projektjének istene. A brit srác egyébként tegnap ért a játék kockájának mélyére.
1356020834

Összejött a pénz Peter Molyneux új játékára

Neccesen, de összegyűlt a Populous szellemi utódjának tartott Project GODUS lefejlesztéséhez szükséges pénzmag, még 25 órája van a közösségnek arra, hogy a továbbiakra kitűzött célokra teljesítse.
1355841035

Mozgásban a Project GODUS

Nem éppen úgy halad Peter Molyneux új játékának Kickstarter-kampánya, mint a mester várta, gyorsan közzé is tett belőle egy gameplay videót, hogy lássuk, mi fán a terem az újgenerációs Populous.
1354626000

Peter Molyneux nem hagyja abba

Noha Peter Molyneux nem olyan régen azt nyilatkozta, már csak egy játékot szeretne fejleszteni, most úgy beszélt a jövőjéről, mintha ezt a gondolatot nem is ő fogalmazta volna meg. Megnyugodtunk?
1353585600

Peter Molyneux újraalkotja a Populoust

Peter Molyneux bejelentette legújabb játékát, és bár konkrétumból nincs túl sok, nagyívű ígéretekből már annál többet kaptunk. A Project GODUS a régi idők játékélményét hozza vissza modern köntösben, a Populous, a Dungeon Keeper és a Black & White egyvelegére számíthatunk.