Dirty Bomb PC

Új lövöldözős játékon dolgozik a Splash Damage, a játék multi-orientált természetesen.
1400859038

Ismét Dirty Bomb néven fut az Extraction

A Splash Damage multiplayer-orientált shootere először 2012-ben mutatkozott be Dirty Bomb címmel, majd tavaly augusztusban - egy kiadóváltás után - Extractionre keresztelték át. A játék a minap visszakapta az eredeti nevét.
1377775858

Extraction - új képek érkeztek

Immáron hivatalossá vált: tényleg átnevezték a Dirty Bombot. A Splash Damage free-to-play shooterjét a Nexon adja ki Extraction címmel. A formális bejelentés mellé érkeztek screenshotok is.
1377601258

A Splash Damage átnevezte a Dirty Bombot

Úgy tűnik, hogy nevet változtatott a Splash Damage berkein belül készülő Dirty Bomb. A free-to-play multiplayer shootert ezentúl Extraction néven keressük, s végre kiadóra is talált a Nexon személyében.
1359630055

Dirty Bomb - előzetes a zárt alfateszt örömére

Ha bizalmat szavaztál a Splash Damage készülő multiplayer FPS-ének, s támogattad a csapatot némi pénzmaggal, csekkold le a postaládádat, elvégre meghívót kaptál a zárt alfatesztre. A többiek egy videónak örülhetnek.
1355554803

Először mozog a Dirty Bomb

A Splash Damage nemrégiben jelentette be legújabb, multiplayerre kihegyezett free-to-play játkát, a Dirty Bombot. Eddig kellett várnunk az első gameplay-felvételre, amelyen London utcáin folyik az ádáz küzdelem.
1354204800

Dirty Bomb - itt a Brink alkotóinak új játéka

A Splash Damage ígéretéhez hűen bejelentette legújabb játékát: a Dirty Bomb kizárólag PC-re érkezik majd, és a csapat vezérigazgatójának saját cége felel a kiadói teendőkért.
1353686419

Bejelentésre készül a Splash Damage

A londoni székhelyű Splash Damage honlapján közé tett egy teasert, amely azt sugallja, hogy november 29-én lerántja a leplet a vadonatúj projektjéről. A Brink óta sem vegetáltak a srácok, reméljük, hogy az új munkájuk nagyobb sikernek örvend majd, mint legutóbbi multiplayer lövöldéjük.