The Witcher 3: Wild Hunt PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

A The Witcher harmadik része.

Új frissítést kapott a The Witcher 3

A 4.02-es verzió számos javítást hoz úgy a grafika, mint a teljesítmény terén. A patch már elérhető PC-n és konzolon is. Reméljük, hogy már nem lesz szükség újabb javításokra.

Úgy tűnik, kooperatív mód is lesz az egyik új The Witcher-játékban

A CD Projekt RED álláshirdetéseinek köszönhetően egyre több infómorzsát szedhetünk össze a The Molasses Flood berkeiben készülő The Witcher-játékról.

Kedvcsinálón a The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition dobozos kiadása

Hangulatos kedvcsináló érkezett a The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition megjelenéséhez, mely Geralt és Ciri kapcsolatát mutatja be.

Dobozos kiadást is kap a The Witcher 3 újgenerációs változata

Nagy sikert aratott a The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition, ezért a CD Projekt RED úgy döntött, hogy dobozos kiadásban is a boltokba küldi Ríviai Geralt újgenerációs kalandját.

The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition teszt

Nem lepődtünk meg, amikor lengyel barátaink bejelentették, hogy PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re is ellátogat a The Witcher 3: Wild Hunt, hiszen a felejthetetlen játék megérdemli a next-gen műtétet.

The Witcher 3 - hotfix érkezett a technikai bakikhoz

Döcögősen indult az The Witcher 3 újgenerációs változata, de a CD Projekt RED dolgozik az ügyön. A fejlesztők szerint a legújabb hotfix meg fogja oldani a PC-s crash-eket.

Megérkezett a The Witcher 3 next-gen frissítése, de nem lehet őszinte a mosolyunk

Sok húzás-halasztás után végre befutott a The Witcher 3 várva-várt újgenerációs változata. Geralt kalandja remekül fest, de alaposan két vállra fekteti a legizmosabb hardvereket is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elérkeztünk az év végi hajrához, a következő napokban kerül boltokba az utolsó adag nagyobb cím az idei esztendő felhozatalából. Lássuk, mire számíthatunk!

Ezek a modok kaptak helyet a The Witcher 3 újgenerációs változatában

A CD Projekt RED nem titkolja, hogy a saját fejlesztéseik mellett egy csokornyi közösségi mod is helyet kap a The Witcher 3 újgenerációs változatában. Most megtudhattuk, hogy pontosan mik is lesznek ezek.

Ezt hozza majd a The Witcher 3 next-gen változata

Végre bemutatták a The Witcher 3 next-gen verzióját, megtudhattuk, hogy milyen új funkciókra és egyéb újításokra számíthatunk majd PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en.