Killzone: Shadow Fall PS4

A Guerrilla Games új Killzone-nal készül a PS4-re.
Típus: Akció, FPS, Sci-Fi

Killzone: Shadow Fall - részletek az ellenségről

A Guerrilla Games leleplezte a Killzone: Shadow Fall egyik ellenségtípusát, a Black Hand bandáját. Radikálisok csoportjával van dolgunk, akik nagyon pipák a Vektára, amiért azok lerombolták a Helghant a harmadik részben.

Ilyen lesz a Killzone-os PlayStation 4-csomag

Az Amazon webáruház francia részlege megszellőztette a 499 euróba kerülő PlayStation 4-csomagot, amelyhez Killzone: Shadow Fall, két kontroller és PS Eye kamera jár. Ideális indulókészlet az FPS-fanok számára.

GC 2013: Killzone: Shadow Fall - TDM élesben

Most élesben is megcsodálhatjuk a Killzone: Shadow Fall multiplayerét, ugyanis hat percen át pörög a Team Deathmatch játékmód. Hagyományos játékmód next-gen köntösben - ez kell az emberfiának.

GC 2013: Killzone: Shadow Fall - ilyen lesz a multi

A Gamescomon mutatták be a Killzone: Shadow Fall multiplayer üzemmódját, melyben a Helghast és a Vektans erői csapnak össze futurisztikus városokban. A határok persze nem egyértelműek, vérontás lesz a vége.

Killzone: Shadow Fall - előrendelői extrák, videó

A Sony felfedte a Killzone Shadow Fall előrendelői bónuszait, s mellékelt egy nyolcperces gameplay felvételt is. Ha már most bizalmat szavazol a játéknak némi ingame extra üti a markodat. Ki hitte volna?

Mozgásban a Killzone Shadow Fall

Még mindig London, s még mindig PS4-játékok. Zárt ajtók mögött mutatták be a Guerrilla Games lövöldözős játékának legújabb gameplay felvételét csütörtökön, amit most már Ti is megtekinthettek!

Killzone: Shadow Fall - ilyen lesz a drónunk

A játék hivatalos blogján a Guerrilla Games felfedte az OWL névre keresztelt drón szerepét a Killzone: Shadow Fallban. A repülő robotok kizárólag a Shadow Marshalok használhatják és alapesetben gyógyítja az életerőt.

E3 2013: Hat új kép a Killzone: Shadow Fallról

Féltucat kép landol a galériánkban a Killzone: Shadow Fallról. Az biztos, hogy a Guerilla játékának fényeffektjei szinte lemásznak a screenshotokól, de minden egyéb részlet a helyén van. Igazi next-gen játék.

E3 2013: Íme, az első PS4-es játékborítók

Remek kis összeállítás érkezett a CVG jóvoltából, a lap összeszedte az első PlayStation 4-es játékok dobozképeit. Messze még a megjelenésük, de mégis mennyire jó elnézegetni őket!

E3 2013: A második galériafrissítés

Nem hagyunk magunk mögött semmi látnivalót, hiszen ilyenkor minden érdekes lehet. A mai adagban is találunk olyan unikumdarabokat, mint a Batman: Arkham Origins, a DriveClub, a Pikmin 3 és a The Order, meg a többiek.