Killzone: Shadow Fall PS4

A Guerrilla Games új Killzone-nal készül a PS4-re.
Típus: Akció, FPS, Sci-Fi

Killzone: Shadow Fall - Intercept teszt

A négyfős kooperatív mókák korszakát éljük, a Guerrilla Games sem akart kimaradni a jóból, az Intercept DLC-vel végre teljesnek mondható a Killzone: Shadow Fall. Mi is meglepődtünk azon, hogy a co-op mód mennyire szórakoztató.

E3 2014: Egyéb bejelentések a Sonytól

A fontosabb bejelentéseken és kedvcsinálókon kívül igyekeztünk összeszedni az a Sony sajtótájékoztatójának egyéb résztvevőit is. Az indie címeket is csokorba szedtük, hogy biztosan ne maradj le róluk.

E3 2014: A Guerrilla Games nem lesz kint

Újabb tételt húzhatunk le a Sony-féle E3-as dreamlistről, a Guerrilla Games sem lesz kint a jövő heti kiállításon. Ezt a stúdió egyik producere erősítette meg, aki viszont azt is elárulta, hogy a következő játékuk nem Killzone lesz.

Kooperatív móddal bővül a Killzone: Shadow Fall

Júniusban érkezik a Killzone: Shadow Fall legújabb DLC-je, az Intercept, amely négyfős kooperatív móddal bővíti az online lehetőségeinket. A bővítmény egyébként önállóan futtatható változatban is letölthető lesz.

Ingyenes pályával bővült a Killzone: Shadow Fall

Ma érdemes belépni a Killzone: Shadow Fallba, elvégre egy vadonatúj multis pálya érkezett a játékhoz. A The Canyon névre hallgató helyszín tágas, változatos és megannyi taktikai lehetőséggel kecsegtet.

Killzone: Shadow Fall - elérhető az Insurgent Pack

A Guerrilla Games kiadta a Killzone: Shadow Fall első fizetős DLC-jét, az Insurgent Packot, melyben az Insurgent karakterosztály debütál, de új képességeknek és fegyvereknek is örülhetünk.

Killzone: Shadow Fall - jön az Insurgent Pack

Áprilisban kibővül a Killzone: Shadow Fall multija, az Insurgent Pack egy új karakterosztályt, három képességet, három fegyvert és két friss játékmódot tartalmaz majd. A vadonatúj térképekért nem kell fizetnünk.

Hatmilliónál a PlayStation 4

Jól sikerült a japán rajt, gőzerővel robog a PlayStation 4 szekere. Noha a Sony március végéig akart eladni ötmillió darabot a konzolból, már most hatmilliónál jár - valószínűleg régen örültek ennyire a japán cégnél.

Egy hétig ingyenes a Killzone: Shadow Fall multija

Március 4-től egy héten át minden érdeklődő kipróbálhatja a Killzone: Shadow Fall többjátékos üzemmódját PlayStation Plus-tagság nélkül is. Sőt, hétfőn egy ingyenes pályacsomag is napvilágot lát a játékhoz.

Killzone: Shadow Fall - túl a kétmillión

A Sony bejelentette, hogy több mint kétmillió példányt adtak el a Killzone: Shadow Fallból világszerte, valamint megígérte, hogy hamarosan elárulja, mikor érkeznek a játék multis DLC-i.