Killzone: Shadow Fall PS4

A Guerrilla Games új Killzone-nal készül a PS4-re.
Típus: Akció, FPS, Sci-Fi

Brit toplista: még mindig csak a FIFA

Befutott a legfrissebb brit toplista, meglepetésből viszont nincs túl sok: még mindig vezet a FIFA 14, és új megjelenések híján az élbolyt sem forgatta fel semmi, szinte minden maradt a régiben.

Killzone: Shadow Fall - ingyenes hétvége

Ha van PlayStation Plus-előfizetésed, viszont a Killzone: Shadow Fall még nincs meg, jó hírünk van: holnaptól egész hétvégén át ingyenesen nyúzhatod az FPS többjátékos részét.

Killzone: Shadow Fall teszt

A Helghan és a Vektan erői úgy élnek egymás mellett, mint mi a vasfüggöny idején. Hatalmas fallal választották ketté a bolygót, de ebben a pattanásig feszült helyzetben elég egy szikra és a laza békének annyi lesz.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lesz ez a hét, december 13-án kerül boltokba a PlayStation 4 Magyarországon, és vele együtt egy raklapnyi következő generációs (vagy arra hasonlító) játék is. Te melyiket szerzed be először?

Íme, az első PS4-es brit toplista

Befutott a legfrissebb brit toplista, ezen már PlayStation 4-es címek is szerepelnek. Az exkluzívok közül nem meglepő módon a Killzone: Shadow Fall nyert, úgy általában pedig a Call of Duty: Ghosts volt verhetetlen.

Ismét mozog a DriveClub és a Killzone

A Sony lepaktált a brit Channel 4-gyel, így a TV-csatorna ezentúl kiemelten foglalkozik majd a PlayStation 4 körüli csinnadrattával. Ez ugye minket nem érint, viszont új videó látott napvilágot a DriveClubról és az új Killzone-ról.

Fejlesztői naplón a Killzone: Shadow Fall

Most betekinthetünk a Guerilla Games kulisszái mögé, s első kézből szerezhetünk információkat a PlayStation 4 egyik legfontosabb nyitócímének fejlesztéséről. Többek közt a fegyverekről és a multiról is szó lesz.

Látnivalókon a Killzone: Shadow Fall

Befutottak az első PS4-es játékok tesztjei - köztük az új Killzone-é is - és a külföldi kollégák nem voltak túlságosan elragadtatva a nyitócímektől. Spongyát rá, elvégre van itt egy csomó kedvcsináló.

Launch traileren a Killzone: Shadow Fall

Hihetetlen, de ez a pillanat is eljött: végre arról írhatunk, hogy megérkezett egy PlayStation 4-exkluzív játék launch trailere, méghozzá nem is akármelyiké, a Killzone: Shadow Fallba nézhettek bele utoljára.

Killzone: Shadow Fall - ilyen lesz a taktikus harc

A Guerrilla Games most több mint nyolc percen át részletezi nekünk a Killzone: Shadow Fall harcrendszerét, illetve a Shadow Marshal személyes drónjának képességeit. Taktikai lehetőségekből nem lesz hiány.