Killzone: Shadow Fall PS4

A Guerrilla Games új Killzone-nal készül a PS4-re.
Típus: Akció, FPS, Sci-Fi

E3 2013: Tíz perc Killzone: Shadow Fall

Az IGN szemügyre vette a Killzone: Shadow Fall kiállított demóját, s látva a gameplay felvételt azt kell mondanunk, hogy igazán döbbenetes élményben lesz részük a rajongóknak. A fejlődés tényleg tetten érhető.

E3 2013: Kedvcsinálók az új Killzone-okról

Minden valamirevaló PlayStation-tulaj tudja, hogy egy huzamosabb ideig nem maradhatunk új Killzone nélkül. A Shadow Fall alcímmel megáldott rész a PS4 nyitócíme lesz és brutálisan fest. Nem beszélve a Mercenaryről sem.

Killzone: Shadow Fall - megszólalnak a fejlesztők

Folytatódik a PlayStation 4-hez kapcsolódó Conversations with creators-videósorozat, az új részben a Killzone: Shadow Fall kerül terítékre, és így a Guerrilla Games munkatársai szólalnak meg.

PS4 - nem kötelező a Share-gomb használata

Legalábbis a fejlesztők körében. A SCE Worldwide Studios elnöke, Shuhei Yoshida megerősítette, hogy a fejlesztők bármikor letilthatják a kontroller Megosztás-gombját, ha úgy látják jónak.

Killzone: Shadow Fall - a single rész már elkészült

A PlayStation 4-re érkező Killzone: Shadow Fall egyjátékos kampánya már "játszható az elejétől a végéig" - tudtuk meg a Guerrilla Games fejesétől, Steven ter Heidetől. Már csak a végső simítások és a multi van hátra.

Érkezik a Killzone: Shadow Fall

A ma hajnalban megrendezésre került PlayStation Meetingen a Guerrilla Games bejelentette az új Killzone-t, amely PlayStation 4-en teszi tiszteletét. A Shadow Fallban a Helghan erői ismét nem bírnak magukkal.

PlayStation 4-bejelentés: LIVEBLOG!

Ha nem érted, mit mondanak, mi lefordítjuk, ha nem érzed a jelentőségét a bejelentéseknek, hát mi éreztetjük veled, ha nem vagy kíváncsi a kommentárunkra, mi akkor is kommentálunk - liveblog a PS4-bejelentésről.