Killzone: Shadow Fall PS4

A Guerrilla Games új Killzone-nal készül a PS4-re.
Típus: Akció, FPS, Sci-Fi

Killzone: Shadow Fall - multiplayer képsorok

A többjátékos módot bemutató előzetessel készült mára a Guerrilla Games, amely bár nem túl hosszú, mégis pergős online csatákat helyez kilátásba. Hab a tortán, hogy a kedvcsináló 60 fps-sel fut.

Killzone: Shadow Fall - még egy kis gameplay

Ha még nem jön ki a füleden a Killzone: Shadow Fall, amiért annyit mutogatja mostanában a sajtó, nézz meg róla még egy gameplay-felvételt: ez tizenöt perc hosszú, igaz, ugyanazt a jelenetet mutatja be többször.

Látnivalókon a Killzone: Shadow Fall

Tíz új screenshot és némi gameplay felvétel landolt nálunk ezen a reggelen a Guerrilla Games vadonatúj trónkövetelőjéről, a PS4 egyik legmasszívabb FPS-éről. A Helghast és a Vektans erői ismét összecsapnak.

Sztoritraileren a Killzone: Shadow Fall

Harminc évvel járunk az első trilógia történései után, ebben a futurisztikus városban a Helghast és a Vektans erői egymás mellett élnek, igaz, életterüket egy hatalmas fal veszi körül. Tisztára olyan, mint a vasfüggöny.

Huszonöt percig mozog a Killzone: Shadow Fall

Tegnap óta tudjuk, hogy aranylemezre került a PlayStation 4 egyik húzócíme, most pedig közel fél órán át tekinthetünk bele a játékba kiváló minőségben. De vigyázat, innentől már minden spoileres!

Elkészült a Killzone: Shadow Fall

A Guerrilla Games több munkatársa is arról számolt be, hogy a Killzone: Shadow Fall munkálatai befejeződtek - nincs más hátra, mint sorozatgyártani és boltokba küldeni a PlayStation 4 nyitócímét.

Így néz ki most a Killzone: Shadow Fall

A nyári kiállításokon látható verziók óta rengeteg fejlesztést végzett a Guerrilla Games a Killzone: Shadow Fallon. A hónap elején megrendezett moszkvai kiállításra már a közel végleges látvánnyal operáló verziót hozták ki.

Új címen dolgoznak a Killzone fejlesztői

A Guerrilla Games megerősítette, hogy egy vadonatúj címen dolgozik, aminek semmi köze nem lesz a Killzone-hoz, és játékmenetében is erőteljesen más lesz. A részletekre viszont még várunk.

Exkluzív PS4-csomagok Európának

A Sony megerősítette a korábbi pletykákat, tényleg lesznek Killzone-os PS4-csomagok, ráadásul ezek kizárólag Európában jelennek meg. Árak és részletek egy kattintással beljebb.

Multis kedvcsináló a Killzone: Shadow Fallhoz

A Sony bejelentette, hogy Season Pass-t is vásárolhatunk a Killzone: Shadow Fallhoz, amellyel számos DLC-hez jutunk hozzá. Emellett befutott a többjátékos módot bemutató pergős előzetes is.