The Witness Mobil, PC, PS4

Lenyűgöző logikai cím a Braid atyjától.

Egzotikus képeken a The Witness

Friss screenshotokkal bővült a galériánk - az alany Jonathan Blow belső nézetű puzzle-játéka, a The Witness. A Braid atyja egy színpompás világot tár elénk, amit öröm lesz felfedezni, s közben az agyunkat is dolgoztatjuk.

Tíz percig mozog a The Witness

A Braid atyja, Jonathan Blow nagy fába vágta a fejszéjét: egy nyitott világú puzzle-játékot készít PlayStation 4-re. A csodás terepet járva fejtörők sokaságával szembesülünk - csekkoljuk le Blow bácsi tolmácsolásában!

Mozgásban a The Witness

A Kotaku munkatársai kapták lencsevégre a The Witness San Franciscóban kiállított verzióját. Maga a játék atyja, Jonathan Blow ecseteli benne a nyitott világú puzzle-játék sajátosságait, ha már maga a sandbox-jelleg nem lenne elég.

The Witness - képeken a legnagyobb puzzle-játék

Jonathan Blow, a Braid atyja elmerengett egy kicsit a PS4-re és PC-re érkező játékáról. a The Witnessről. Voltaképpen egy nyitott világú szigeten járunk, amely tömve van jobbnál-jobb fejtörőkkel.

The Witness - dumcsizás az alkotókkal

A díjnyertes Braid alkotójának új játékában egy nyitott világban kell megoldanunk különféle fejtörőket. Jonathan Blow kreativitása ezúttal sem okoz csalódást a műértőknek. Most néhány érdekességet osztanak meg velünk.

The Witness - PS4-re fejleszt a Braid atyja

A The Witness valójában még 2009-ben mutatkozott be, a ma hajnali PlayStation Meetingen viszont PlayStation 4-re bejelentették a játékot. A Sony a független fejlesztők támogatását is megcélozta az új konzollal.

PlayStation 4-bejelentés: LIVEBLOG!

Ha nem érted, mit mondanak, mi lefordítjuk, ha nem érzed a jelentőségét a bejelentéseknek, hát mi éreztetjük veled, ha nem vagy kíváncsi a kommentárunkra, mi akkor is kommentálunk - liveblog a PS4-bejelentésről.