PlayStation 4-bejelentés: LIVEBLOG!

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Ha nem érted, mit mondanak, mi lefordítjuk, ha nem érzed a jelentőségét a bejelentéseknek, hát mi éreztetjük veled, ha nem vagy kíváncsi a kommentárunkra, mi akkor is kommentálunk - liveblog a PS4-bejelentésről.

02:05 - Vége, nem tudjuk, hogy néz ki a konzol, ez nagy kár, mindettől függetlenül érdekes, hogy a Sony milyen trendeket igyekszik meglovagolni a következő generációban. Mi a magunk részéről köszönjük a figyelmet, reméljük, a kétórás show ellenére is jól szórakoztatok. Szóljatok az igazolás miatt, de tényleg, aláírjuk!

02:03 - Andrew House búcsúzkodik, közben kiderül, hogy a PlayStation 4 idén karácsonykor jön. Hogy melyik piacokra pontosan, azt nem tudni. ÉS MIÉRT NEM LÁTTUNK MÉG EGY KÉPET SEM A KONZOLRÓL?

01:57 - Activision, a színpadon Eric Hirshberg. A Bungie-ról beszél, és előkerül persze a Destiny is, ami immár bizonyosan next-gen játék is. Kapunk egy üzenetet a fejlesztőktől, és egy kevés ingame jelenetet is. Bungie a Sony bemutatóján - gondoltátok volna?

01:52 - Ez meglepetés a javából, a Sony és a Blizzard stratégiai szövetséget kötött, ami révén "elfoglalják a világot". JÖN PS4-re és PS3-ra a DIABLO III! Négyfős kooperatív móddal, könnyű vele játszani, és már fut a Blizzardnál, néhány hónapon belül láthatjuk is.

01:51 - BLIZZARD!!!!!!

01:42 - Ubisoft. Yves Guillemot érkezik a színpadra. A Watch Dogsról beszél, mint next-gen címről... A Watch Dogs tehát PS4-re is megjelenik, új demót mutatnak be, egyéb előzetes tudnivaló nincs. A látvány hasonlít az E3-as demóéra, ami egy csúcsszámítógépen futott - ezek alapján képzelhetitek, mennyire volt csúcs... Antihősünk trollkodik picit Chicago utcáin, meghackel egy ATM-et, egy MP3-lejátszót, aztán kezdődik az akció. Üldözős jelenet következik, átrohanunk egy-két épületen és utcán, parkour mozdulatokkal ugráljuk át a kerítéseket - végül semlegesítjük a bűnözőt. Utána a rendőrök ellen menekülünk, baromi jó, ahogy a hackelést még a legnagyobb és leggyorsabb akció közepén is könnyűszerrel hasznosíthatjuk...

01:41 - Shinji Hashimoto, a Final Fantasy márkaigazgatója is színpadra lép, elmondja, hogy a PS4-re egy Final Fantasy is készül, amit az E3-on mutatnak majd be.

01:34 - Most jön a Square Enix, a kiadóval ápolt régi barátságát emlegeti fel a Sony, a színpadon Yoshihisa Hashimoto, a cég vezérigazgatója. Valós idejű cinematic demót fognak mutatni a PlayStation 4-re... kár, hogy ez a sokat mutogatott Luminous demó... mintha lennének benne új jelenetek, de lehet, rosszul emlékszünk.

01:32 - Elképesztően néz ki a játék, ami vélhetően egy fantasy RPG lesz sárkányokkal, lovagokkal, meg papokkal.

01:27 - Third-party-címek, végre. Minden nagyobb fejlesztővel kapcsolatban áll a Sony. Színpadon a Street Fighter atyja, Yoshinori Ono. De nem arról fog beszélni. Capcom-fejlődéstörténetet hallunk a PlayStation-evolúció függvényében. Most új engine-t (Code Name: Panta Rhei) mutatnak be a PS4-re, és egy vadonatúj cím is készül rá, most megy a trailere: a munkacíme Deep Down.

01:19 - Media Molecule-bejelentés következik. A srácok új játékának is alapköve lesz a kreativitás természetesen, és a PlayStation Move is kell hozzá. A kontrollert afféle szobrászeszközként használhatjuk, saját alakokat formálhatunk, és úgy változtatjuk meg őket, ahogy jól esik, egyre komplexebb dolgokat építhetünk és faraghatunk. "Olyan gyorsan megcsinálja az ötleteidet, ahogy kigondolod őket." Bármi is akar ez lenni, érdekes. Trailer jön belőle. "PlayStation 4 - The Creative Console" - szól a szlogen.

01:14 - Most valami más jön, nem puszta játék: színpadon David Cage, a Quantic Dream atyaúristene! Az érzelemről beszél - hát persze -, azt mondja, ez olyan dolog, amit nehéz megragadni, és hiába fontos a technológia, ez kell a játékos fejének elcsavarásához. Ízelítőt kapunk abból, mire képes a csapat a PlayStation 4-gyel: a látvány egészen elképesztő, ha belenézel a karakter szemébe, "láthatod a lelkét", és ez nem is túlzás.

01:09 - A Braid atyja, Jonathan Blow lép színpadra. Új játéka a The Witness címet viseli. Nyitott világban játszódik, oda mész, ahova akarsz, de ez a világ meglehetősen kompakt, hogy az élmény minél sűrűbb legyen, mindig várjon rád valami izgalom.  A játék PS4-exkluzív lesz, jöjjön a trailer: a hangulat egészen jó, a látvány viszont inkább rajzfilmes. Logikai fejtörőből lesz bőven, lehet izzítani a szürkeállományt!

01:06 - Trailer következik a játékból, egy szupererővel bíró ifjú 10 másodperc alatt végez egy csapat kommandóssal: ez az inFamous: Second Son!

01:03 - Ez valami más lesz, rendőri elnyomás, biztonsági kamerák sokasága, a biztonságot a szabadságunk fizeti meg.  Mi történne, ha egyes emberek szuperképességekkel rendelkeznének? Igen, ez a Sucker Punch új játéka!

00:56 - Még egy bejelentés, ezúttal az Evolution Studios autóversenye mutatkozik be a korábbi pletykáknak megfelelően, ami a Driveclub címet viseli. Csapatalapú játék, ilyet akart csinálni a fejlesztőcég egy jó ideje. A legnagyobb autógyárakat kérdezték meg a csapatversenyek jövőjéről. A klubok versenyeznek egymással (aszinkron multit emleget a kolléga), mindemellett a látvány is erős lesz természetesen, az utolsó szénszálat is kidolgozták az autókon. (Az egész egyébként a Need for Speed Autolog rendszerét idézi első blikkre.) First-person élmény: lecsukod a csomagtartót, kinyitod az ajtót, becsatolod az övedet és beindítod a motort... Lássuk a gameplayt!

00:54 - A következő generáció mindig a minőségi ugrásról szólt látvány terén, de akkor is furcsa megszokni, hogy ilyen grafikát néhány éve animációs filmekben láttunk. Meg kell jegyezni, hogy a belátható terep is hatalmas, a gyönyörű modellek és textúrák mellett hemzsegünk az effektekben, az utolsó porszemcse is látszik.

00:47 - A várva-várt Killzone-bejelentés következik. Killzone: Shadow Fall, és már nézzük is az első trailert. A látvány brutális, reméljük, nem target render videó...  Gameplay jelenetek következnek, a grafika tényleg nagyon-nagyon meggyőző, és a hangulat a tetőfokára hág. (Oké, tudjuk, ismétlés, meg nem túl eredeti, de mit mondjunk egy FPS-ről?)

00:45 - Játékbejelentések jönnek. Mélyebb, "összekapcsolt" játékélményre számíthatunk.

00:39 - A PlayStation Cloud szolgáltatáson keresztül az előző generációs PlayStation-játékok is elérhetővé válnak, minden egyes PlayStation-eszközön. Fokozatosan kell számolni az elérhetővé válásukkal!

00:35 - Remote Play! A Wii U-hoz GamePadjéhez hasonlóan a kütyüinkre küldhetjük a játékainkat, köztük persze a PlayStation Vitára is. 

00:33 - A Share gombbal valós időben streamelhetjük a játékunkat, lesz hozzá spectator mód. Okos alkalmazása a technológiának, az már tuti.

00:30 - A csapat a PS4 platformon dolgozott eddig, ha nem lenne tiszta, nagyon büszkék is rá. A PlayStation Networköt teszi jobbá a Gaikai szolgáltatása, a világ leggyorsabb játékos hálózata jön létre, mondja Perry, és a segítségével a letöltendő játékokat azonnal kipróbálhatjuk majd vele. A PSN-en megjelenik a Facebook és a Ustream, csakugyan a Gaikai gyorsítja majd őket, ha jól értettük.

00:28 - Dave Perry, a Gaikai fejese érkezik. Cloud bejelentést akarunk!

00:22 - Öt kulcsszó a PS4-nél: egyszerű (könnyen kezelhető), azonnali (nincs lag, jön a suspend funkció, így onnan folytathatjuk a játékot kikapcsolás után, ahonnan akarjuk, és ebben egy másodlagos chip segít a processzornak; letöltéskor elég a játék elejét letölteni, utána rögtön játszhatunk, a többit befejezi maga), közösségi (rendkívül átalakult a dashboard, felvehetünk videókat, a Share gombbal pedig megoszthatjuk őket, lesz livestream is, és valós barátokat vehetünk fel), integrált (maga a platform összetett, a teljes PS-ökoszisztémát felöleli, hozzátartoznak a webes felületek és a mobilos alkalmazások is), testreszabhatóság (a rendszer megtanulja, mit szeretünk, és mit nem, például a kedvenc játékkategóriáinkat, és így tesz ajánlásokat).

00:20 - Traileren Cerny saját játéka, a Knack. A Sony Japan fejleszti, az előzetes szerint tudósok egy fémszerű élőlényt építenek, ami sok-sok kis darabból épül fel, és ugyanígy képes egyre erősebbé válni. A fizikán nagy hangsúly lesz itt (lásd a Havok-demót), különböző feladatokhoz láthatóan különböző formákat kell felvennünk.

00:18 - Unreal 4- és Havok-demóval szemléltetik a GPU teljesítményét.

00:17 - Új kontroller: DualShock 4! A képek valódiak voltak, a kütyü nem néz ki rosszul. Touchpad van rajta, Share gombot is találunk, és egy világítófelületet is, mint a Move-on. Kinect-szerű kamera jön hozzá, ami térben képes érzékelni a kontroller helyzetét!

00:15 - Erős és könnyen hozzáférhető rendszer játékkészítőktől játékkészítőknek. PC-alapú bevallottan, de nagyon erős. X86-os processzor, erős PC GPU-val, 8 GB RAM (irtózatos mennyiség!), hatalmas HDD.

00:10 - Új iparági standard a PS4, a színpadon Mark Cerny, aki az új konzol fejlesztését vezette. Az eddigi konzolok egy dologra voltak használhatók: játékra. Ez a PS3-mal megváltozott. Az új koncepció: ne legyen semmi a platform és a játékos között, az könnyedén csatlakozhasson egy nagyobb "világhoz", és az legyen a lényeg, amit a fejlesztők akarnak. (Ez szuper dolog, az Ouya és a Valve is éppen ezt lovagolná meg!)

00:09 - ÉS IGEN! PS4! De mit tud?

00:06 - Új platformot emlegetnek végre, a Sony megmutatja a videojátékok jövőjét. Legalábbis annak egy szeletét. Hozzáférhetőség, testreszabhatóság, a legerősebb platform eddig, közösségi tulajdonságokkal. És persze jönnek hozzá a legjobb sorozatok.

00:04 - A színpadon Andrew House, felvezető marketingszöveget hallunk, semmi érdekes. A mobilitás, a megosztás, a konnektivitás, mint kulcsszó azért elhangzik, és ez nem is rossz. A fejlesztők inspirálják, a játékosok határozzák meg a jövő PlayStation-élményét.

00:02 - Trailer megy éppen, ami a PlayStation-életérzést mutatja be, vannak snittek a korábban látott evolúciós videókból, a legjobb PlayStation-játékokból. Hangulatbomba, az tuti, a Sony-rajongók örülhetnek.

00:00 -  Kezdődik!!!!!!!!!!!!

23:58 - Már csak két perc, és zene is van már! Izgulunk!

23:57 - Fun fact: a közvetítésért felelős Ustream nevű cég magyar. Szóljatok, ha van még kérdés!

23:54 - Mindjárt kezdünk! Jelen pillanatban 257 ezren nézik a streamelt videót. Már 259 ezren. Már 260 ezren. Durva!

23:49 - Még egy közérdekű: nem, tényleg nincs hang még a streamelt videón.

23:42 -  Mi is ezt tesszük majd: heverünk. Lehet, nem is lesznek hírek holnap. Na jó, de, mert hírek mindig vannak. Mondjuk fogalmam sincs, hogy ki az, aki ilyenkor be mer bármi mást jelenteni.

23:33 - Sokan kérdeztétek, úgyhogy megerősítjük a dolgot: szívesen írunk igazolást a suliba, egy ilyen bejelentést mégiscsak ki kell heverni.

23:17 - Az E3-as konferenciákhoz hasonlóan a PlayStation Meetinget is élőben blogoljuk nektek, érdemes lesz a videostreamünk mellett ezt is követni - azt hiszem, a leadben leírt okok elég nyomósak ahhoz, hogy ne tégy máshogy. És nehogy elaludjatok itt nekünk!

138.
138.
simon 555
#134: A lényeg ott van, hogy "mint a Move-on".
A shown senki egy szóval nem mondta, hogy Move lenne. Viszont azt mondták amit alant leírtam. Ha nem hiszed el akkor nézd vissza a showt. Folyamatosan ismétlődik a livestream linken.
137.
137.
tupaccc
136. Ahogy már az előbb írtam, emberfüggő a dolog. Én nem akarlak rábeszélni semmire. Mondjuk számomra nem mind jött be. Ha van Move-od, van ott pár Move cím, ha nincs, akkor az igazán legjobbra sikerültek (nekem ezek jöttek be) – Formula, Genji, GOW játékok, GT5, Heavy Rain, Heavenly Sword – imádtam, Infamous, Killzone, LBP 1-2, MGS4, Motorstorm sorozat, Naruto – ha nézed a mangát ezt szeretni fogod, Ratchet / Uncharted/ Resistance sorozat. Ja, és ott a Warhawk. Multit tekintve ebben van a legtöbb órám, nagyon szerettem.

Ha jobban érdekel a téma, sok helyen lehet érdeklődni. Itt pl. megtalálod az összes már kiadott exkluzív címet, az összes PSN címet, az összes törölt játékot, az összes készölő/már bejelentett játékot, és találgatás szintű / esedékes játékok listáját:

http://www.avsforum.com/t/858296/list-of-the-playstation-3s-exclusive-console-games-continually-updated
136.
136.
iTomi13
#135: Köszönöm, és ezek szerinted mind megérnek egy misét?
135.
135.
tupaccc
131. mind1, túl jó hír ez a bejelentés, hogy most leálljak kötekedni :-D

128. ez nem volt semmi, csak azért nem reális, ha valaki nem szereti a platformer játékokat, akkor még egy világsikert elérő, átlagban 95pontot elért ne mondja, hogy baromság, és főleg ne beszéljen le erről másokat. Majd Te eldöntöd, hogy érdekel-e. Amúgy itt a legismertebb PS3 exkluzív címek listája:

Afrika
The Fight: Lights Out
Formula One Championship Edition
Full Auto 2: Battlelines
Genji 2: Days of the Blade
God of War Collection
God of War 3
Gran Turismo 5
Gran Turismo 5: Prologue
Heavenly Sword
Heavy Rain -Move-
Hot Shots Golf: Out of Bounds
inFAMOUS
inFAMOUS 2
Killzone 2
Killzone 3
Kung Fu Rider
LittleBigPlanet
LittleBigPlanet 2
M.A.G.
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
ModNation Racing
MotorStorm
MotorStorm 2: The Pacific Rift
MotorStorm: Apocalypse
Naruto: Ultimate Ninja Storm
Ninja Gaiden Sigma
No More Heroes: Heroes' Paradise
Playstation Move Heroes
Ratchet and Clank: Tools of Destruction
Ratchet and Clank Future: A Crack in Time
Resistance: Fall of Man
Resistance 2
Resistance 3
Sly Collection, The
SOCOM 4: U.S. Navy SEALs
Start the Party
Time Crisis 4 w/GunCon 3
Time Crisis: Razing Storm
Uncharted: Drake's Fortune
Uncharted 2: Among Thieves
Warhawk
Yakuza 3
Yakuza 4
134.
134.
tupaccc
133. akkor idézném:
“ DualShock 4! A képek valódiak voltak, a kütyü nem néz ki rosszul. Touchpad van rajta, Share gombot is találunk, és egy világítófelületet is, mint a Move-on. Kinect-szerű kamera jön hozzá, ami térben képes érzékelni a kontroller helyzetét!“
133.
133.
simon 555
#114: A kontrolleren nincs move.
Az a világító micsoda nem az. A shown azt mondták, hogy a játékosok megkülönböztetésére valamint játékkal kapcsolatos infok kijelzésére szolgál.
132.
132.
kamgecam
#106: A witness(asszem ez volt a neve)című játékot láttad?
Nagyon ötletes.
Szerintem nem olyan sötét a helyzet ahogyan azt leírod.A valóság
ennél összetettebb.
Vannak játokok melyek "belülről" is értékessek,tartalmassak,van üzenetük.
(Journay,LbP,Ni No Kuni,Heavy Rain,Uncharted,Walking Dead,Dark Souls,
Unfinished Swan,X-Com,Dishonored,hogy csak néhényat felsoroljak)
Abban persze igazad van hogy lehetne több is belőlük!!!
131.
131.
#127: Ha én írom, akkor nyilván szerintem, nem? Ki más szerint? Kiszel Tünde szerint, vagy mi?
130.
130.
rezy
1:55 kor kapcsolódtam ki a műsorból, mert már leragadt a szemem :P sok mindenről akkor nem maradtam le legalább... Végig azt vártam hogy mutassák meg hogy fest a gép, de sajna akkor erre még várni kell. A joy meg szerény véleményem szerint pocsék, a sonynak sosem ment ez a joykészítés :D
129.
129.
Scoo
#121: Azért ez nem ilyen egyszerű, bár tény, hogy egyszerűbb mint régen. Attól függetlenül, hogy pc-s az alap, teljesen más a szoftveres környezet, meg persze a hardver se lesz ugyanaz, csak nagyon hasonló, így a hackernek azt is meg kellene oldania, hogy a te videokártyádon is fusson a cucc. Elég sok meló lenne futtatható állapotba hozni egy játékot. Viszont kétségtelen, hogy nem lehetetlen, talán könnyebben összehoznak majd hozzá egy emulátort, bár erre azért ne nagyon várjál egyelőre :)
Még meg se jelent, de már arról beszélünk feltörhető e a rendszer :)
128.
128.
iTomi13
#127: Ne kezdjétek el oltani egymást, csak egy ártatlan kérdés volt! Köszi még egyszer ha valakinek még eszébe jutna valami írja le kérem PM-ben!
127.
127.
tupaccc
123. tedd hozzá – SZERINTED. A LBP szerintem meg egy állat jó játék, a legkreatívabb játék, amit valaha kiadtak. Megteremtheted benne az összes játékstílust, nem beszélve a rengeteg játékosok által létrehozott pályáról, melyeknek hála végtelen szórakozást nyújt. Persze aki agyatlan lövöldéket szereti, az az ilyesmi értékelni nem tudja...
126.
126.
DON GONDOCS
#122: Ressisstance metal gear solid 4 Ratchet & Clank
125.
125.
ArrowCross
Ezután már csak az új xbox bejelentésére várok,és utánna majd eldöntöm melyik gépet veszem meg.Azt meg nem értem,hogy miért nem mutaták meg itt a PlayStation 4-et,tehát magát a konzolt?
124.
124.
DON GONDOCS
Én láttam a konzolt ott volt a sarokban :D még füstjeleket is adott.
123.
123.
#122: Heavy Rain egyértelmű.

A LittleBigPlanet-et felejtsd el, az a játék a vicc kategória...
122.
122.
iTomi13
Srácok! A segítségeteket szeretném kérni PS3 exkluzív címekben! Ami eddig megvolt az a God of War széria és mindhárom Uncharted. A bejelntés után megfolgamazódott bennem, hogy van még bepótolni valóm bőven, pl mindhárom Killzone és a két InFamous. Ezeken kívül mi az amit érdemes még beszereznem? Válaszaitokat előre is köszönöm!
121.
121.
Mikeee
Mert pl a ps4 játékok blu-ray-en fognak megjelenni. Blu-ray lejátszó a pc-kbe is lehet. Bár nemtom milyen oprendszer lesz a ps4-en. De ha vmi linux alapú, akkor akár egy sima linuxos pc-n kis hackerkedéssel simán elindulhatnak a ps 4 játékok. Eddig azért nem volt ilyenre lehetőség mert teljesen mások voltak az alapok. Na jó ez csak találgatás meg feltételezés.
120.
120.
Scoo
#119: PC alapú, ami a PC-seknek jó, mivel nem fognak kapni olyan sok rosszul sikerült konzolportot. Viszont PC-re még így is rengeteg konfigurációra, hardwerre kell majd optimalizálni a játékokat, így azon még elbukhat a dolog.
Visszafelé viszont valószínű könnyebb lesz a dolgog, azaz pcről konzolra fejleszteni.

Második kérdése: Sok mindent tudnak a hackerek, de az azért ilyet nem :) A Sony se hülye, valószínű tanult a hibákból és nem engedi olyan könnyen feltörni a rendszert
119.
119.
Mikeee
Bennem 2 kérdés merült fel. Ha elvileg pc alapú lesz, akkor nem lesznek a játékai sima PC-n is játszhatóak? Mert ha elvileg a platform hasonló, még az is lehet. Vagy lehet az oprendszere meg felépítése miatt mégse lesz olyan hasonló...

A másik. A gaikai elvileg pc-re is elérhető, és a ps3-as játékok rajta keresztül lesznek elérhetők ps4-en. Akkor vmi okos hackerek nem fogják majd megoldani, hogy pc-n gaikain keresztül ps3 játékokat futtassanak?

Ezek érdekes dolgok azért.... :)
118.
118.
#116: Én is így gondolom, az egész social hülyeséget hanyagolni fogom, képet se meg semmit se töltök fel, de viszont leesett az állam, olyan részletes volt a Killzone gameplay, és a civil emberkék is nagyon élethűen mozogtak, e miatt érdemes lesz új gépet venni, hogy a HD TV-den lásd ezt a látványorgiát :) Kurvajó!!! :)
117.
117.
Scoo
#115: "adjatok hozzá ingyen jeget" :D

Azért remélem nem lesz ennyire borzasztó a helyzet. Mindenesetre ha feltörik a boxot az nekik nem hoz hasznot. Nem a konzolon nyerik a pénzt, hanem a játékokon. A konzolon általában még buknak is.
116.
116.
Scoo
A sok scoial baromság engem is hidegen hagy, viszont a Killzone és a Deep Down megmutatta milyen lesz a grafika a következő generáció elején (később csak jobb lehet, valamint az Xbox is tuti hozni fogja ezt a színvonalat). Eszméletlen! A Killzoneban főleg a részletek tetszenek, a füst, a köd, a pára, a porszemek, a lehulló viráglevél.
Hogy milyen játékok lesznek? Az már csak a fejlesztőktől függ. A PS4 csak a környezetet, a teljesítményt adja. Minden más tőlük függ.
Valószínű azért nem kaptunk meg sok információt még (hogy néz ki, mennyibe fáj), mivel azokat az E3-ra tartogatják.
Egyébként majd ha megjelenik a gép, akkor lesz biztos minden.
115.
115.
tupaccc
Amúgy előttem van egy kép, hogy most mi történik a Microsoftnál. Shinjo-Harakiri-Makacuki felhívja a főnökét:
- Uram, baj van, tegnap bejelentették a PS4et, ráadásul már karácsonykor a polcokra kerül.
- Miiii? Az lehetetlen! Azonnnal hívj a mérnökeinknek, hogy húzzanak bele, mert mi október / novemberre a gépünket a polcokra kell pakolnunk.
- Öhm, de Uram, pont a héten adták le a jelentéseiket az észlelt hibákról.
- Nem érted, hogy nem érdekel? B@sszatok rá, nincs rá idő. Max. az első néhány kiadott model 1/3a 120led-es lesz, majd dobunk rá valami garanciát.
- Viszont elég valószínű, hogy a legtöbb gépben elfüstöl az alaplap…
- Mondtam, hogy oldjátok meg! Tegyetek bele +1ventillátolt, fűrészeljetek több nyilást, adjatok hozzá ingyen jeget, mit bánom én, de legyen a kért időpontban kész.
- Még egy gond – a Kinect2 se áll készen, még pontatlanabb egyenlőre, mint előre.
- Uram atyám, az meg kit érdekel ember??? Ezeknek nem kell pontos kütyü, elég a retkes „Alice csodaorszában effektus“, vagyis hogy hadonászhassanak a TV előtt. Ne potyogjon szét, majd softweres pár updatell azt is felturbózzuk. Vagy idővel plusz pénzért kidobjuk a Kinect 2.1-et. ennyi.
- Ok, értem.
- És meg egy apróság.
- Igen Uram?
- A tervrajzokat küldjétek el egy megbízható hackernek.
- Ehm, mi?
- Valami előnyünknek kell lenni a PS4-el szemben. Mondjátok meg neki, hogy itt az infó, de cserébe ne törje fel az új boxot lehetőleg 3hónapnál hamarabb, az már túl gyanús lenne.
- Kell ez nekünk Uram?
- Igen kell, így sokan azonnal flasheltetik majd a gépüket, mi bannoljuk őket. Ezzel két dolgot érünk el:
1. megússzuk a heteken belül kifüstölő gép szervízeléssel járó költségei
2. egy bannolt, kifüstölt gép után a barmok újra megveszik, dupla haszon.
- Értem, intézkedem.

PS: Mielőtt nekemesnétek, xbox tulaj vagyok, de ezt nem hagyhattam ki.
114.
114.
tupaccc
Ez az első konferencia, amitől nem dobtam hátast, egyrészt a social részt már igazán ne erőltessék ennyire + vártam valami igazán ütős játékbejelentést. A controllernél nem tudom mi hasznunk lesz abból a leheletnyi touchpadból + ha a controller hátulján move szerű érzékelő van, akkor azt hittem bele építették a move-ot, de aztán később mégis külön move-al hadonásztak.
Egy biztos, nem mutattak semmi olyat, amitől most rohanni fogok eladni PS3-amat. Még rengeteg játékkal, főleg exkluzívval nem játszottam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...