The Witness Mobil, PC, PS4

Lenyűgöző logikai cím a Braid atyjától.

100 ezer felett a The Witness, jöhet az Xbox-verzió

Jonathan Blow szerint remekül fogy a The Witness, a játék pedig egy hét alatt több pénzt hozott, mint az első játéka, a Braid. Nem meglepő, hogy további verziókat is tervbe vett a csapat, tényleg jöhet az Xbox One-verzió.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem panaszkodhatunk a hét játéktermésére, egy sor finomság érkezik majd a napokban! PC-re költözik Lara Croft legutóbbi kalandja, újra összeáll a Bosszúállók, és a rali szerelmesei is előkészíthetik a kormányukat.

Borsos árcédulát kapott a The Witness

Megkezdődött a PC-s The Witness előrendelői akciója, így arra is fény derült, hogy pontosan mennyibe fog kerülni a PlayStation 4-re is készülő új Jonathan Blow-játék. A rossz hír az, hogy meglepően sokba.

Xbox One-ra is jön a The Witness?

Noha Jonathan Blow puzzle-játékát csak PC-re és PS4-re jelentették be, az amerikai korhatár-besorolásért felelős hivatal, az ESRB holnapja szerint Xbox One-ra is meg fog jelenni.

The Witness - mi a helyzet a szinkronnal?

Ismert szinkronszínészek adják a The Witness szereplőinek hangját, köztük van Ashley Johnson is, aki Ellie-t alakította a The Last of Usban. A fejlesztők emellett egy csokornyi friss képet mutattak a puzzle-játékról.

Befutott a The Witness gépigénye

A Braid fejlesztője, Jonathan Blow lassan révbe ér legújabb projektjével PC-n és PS4-en. Most megérkezett a The Witness gépigénye is, amely teljesen barátinak mondható. Kaptunk egy új "csendéletet" is.

Így fest egy The Witness-csendélet

Több mint hatévnyi fejlesztést követően jövő év januárjában végre bemutatkozik a Braid alkotójának legújabb, leginkább a Myst örökségét felidéző játéka, a The Witness. Ismét kaptunk egy nyúlfarknyi ízelítőt belőle.

Jövő januárban jön a The Witness

Végre napra pontos megjelenési dátumot kapott a Braid alkotójának, Jonathan Blownak a legújabb játéka, a The Witness. A hat évvel ezelőtt bejelentett játék január végén jelenik meg, PS4-re és PC-re.

Eladósodtak a The Witness fejlesztői

Habár a Braid óriási siker volt, a játékból származó pénzt mára mind felemésztette a fejlesztők következő projektje, a The Witness. Azt már maguk is tudják, hogy túl sokáig húzták a fejlesztést.

Friss képeken a The Witness

Jonathan Blow számos kulisszatitkot elárult a legújabb játékáról, a The Witness 1080p-s felbontásban és 60 fps-sel fut PlayStation 4-en. A nyitott világú puzzle játékról egy csokornyi új kép érkezett.