The Witness - képeken a legnagyobb puzzle-játék

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 16.
  • Képek
Link másolása
Jonathan Blow, a Braid atyja elmerengett egy kicsit a PS4-re és PC-re érkező játékáról. a The Witnessről. Voltaképpen egy nyitott világú szigeten járunk, amely tömve van jobbnál-jobb fejtörőkkel.

A The Witnessben egy nyitott világban járunk, amit bárhogy feltérképezhetünk, nem leszünk egyenes útra kényszerítve - olvashatjuk a hivatalos PlayStation Blogon. Eredetileg körülbelül nyolc órát emésztett fel a végigjátszás, ám a csapat folyamatosan pakolta tele újabb és újabb ötletekkel, így sokkal hosszabb élményben lesz részünk.

Pontosan mennyi az annyi? Jonathan Blow 25-40 óra játékidőt ígér, amely attól függ, hogy milyen sokáig szöszölünk egy-egy feladvánnyal. Ez eddig a legnagyobb és legbonyolultabb világ, amire puzzle játékot építettek.


A The Witness elsőként PS4-en landol, majd utána nem sokkal iOS-re és PC-re is megérkezik. Xboxra jelen állás szerint nem jön, mivel a fejlesztőnek korábban rossz tapasztalata volt a Microsofttal. "Nem teljesen rossz, inkább közepesen rossz."

Fentebb egy csokornyi friss screenshotot találsz a játékról.

7.
7.
Dercsi
Én egy Braid típusú játéknak jobban örültem volna... Ez a pontokat összekötő "fejtörő" elég ratyi...remélem nem ilyenekkel lesz telerakva...

https://www.youtube.com/watch?v=EN4q2dtxkHk
5.
5.
markoci555
jó csak adjanak térképet, hogy hol vannak a feladatok, persze eldughatnak pár easter egg-eset is :)
4.
4.
KeXxX
Nem hangzik rosszul, meglesem majd ha lesz rá esélyem.
2.
2.
Gamerdavid
Érdekesnek tűnik, kár hogy nem jön Xbox one-ra.
1.
1.
dBLOOD
Grafikára kicsit minecraft vs angry birds! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...