Launch traileren a Torment: Tides of Numenera

Link másolása
Befutott az inXile által fejlesztett szerepjáték, a Planescape: Torment szellemi örököseként is emlegetett Torment: Tides of Numenera launch trailere. A játék maga tegnap óta elérhető.

Többéves várakozás után végre megérkezett a a Planescape: Torment szellemi örököseként is emlegetett Torment: Tides of Numenera. A játék már elérhető PC-re, Xbox One-ra és PS4-re is, sőt a tesztünket is elolvashatjátok róla.

Kissé lekésve ugyan a megjelenés napját, de befutott a launch trailer is, mely azonnal ráhangol minket a játékra.

4.
4.
user101
#3: Igen, ez az én nagy "mentsváram", hogy maga a világ az páratlan és zseniális, a történet szintén remek, viszont én szeretek harcolni az rpg-kben ( bár a tonnányi felesleges loot és azok folyamatos boltba cipelése nagyon NEM hiányzik ). Ilyen szempontból a boltba küldhető pet nagyon nagy haszon, közben meg darálhatok tovább! :D Na itt viszont nem lesz darálás, helyette van kismillió párbeszéd, ami nem baj, csak ha végül mégis harc akkor abból viszont a létező legrosszabb megoldás, amitől a víz lever.

Az új Bards Tale-től is csak a harc miatt félek egy kicsit, na ott is ilyen elcseszett körökre osztott akciópontos baromság van. Bakker 1991-ben az EOB-ban meg tudták csinálni realtime akkor 2017-ben ez miért nem megy ? Legyen egy parancs kiosztó megállító panel, mint a ME-ben oszt jó napot, ne baromkodjunk már ez nem HearthStone basszus!!! :(((
3.
3.
louie
#1: PS4-en játszottam vele kb. 10 órát, és egy buggal találkoztam (egy szövegbuborék "beragadt", újraindítás megoldotta). A töltési idők rövidek, kicsi "röccenések" vannak sajnos mozgás közben, de közel sem élményrontó szinten. Crafting nekem pl. nem hiányzik (minden 2. játékba beleerőltetik egyébként is), és 9 tervezett társból 3-at vágtak ki, ez tényleg szomorú. Viszont, akikkel eddig találkoztam, mind érdekes, a világ és a questek, a felfedezés pedig egyedülállóan bizarr. A harc valóban gyenge, unalmas, vontatott (egyelőre egy volt). Aki bírja a rengeteg olvasást, a bizarr környezetet, ahol bármi megtörténhet (és ez benne a szép), és megvan harc nélkül is, annak ajánlom :)
2.
2.
tyber16
#1: Az biztos, hogy a társak felét (állítólag pont az érdekeseket) kivágták és a craftolást is teljesen kivették a játékból. Eddig 2 tesztet olvastam róla és egyik se győzött meg, hogy rohanjak még érte. Talán majd pár hónap múlva.
1.
1.
user101
Tényleg igaz, hogy ps4-en játszhatatlan a játék és tele van gamebreakig bugokkal ?
Steamen is rengeteg a csalódott ( főleg támogató ) felhasználó és 80% körül kószál ?
Tényleg annyira szar a harc ?
Tényleg kivágták a fele játékot, még az early accesshez képest is ?

Pedig az év játékaként vártam... Most tényleg ? :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...