What Remains of Edith Finch PC, PS4

A zseniális és művészi értéket képviselő The Unfinished Swan alkotóinak új játéka.
Típus: Kaland

What Remains of Edith Finch teszt

Edith Finch egy norvég felmenőkkel bíró 17 éves lány, aki visszatér az üresen álló szülői birtokra. Családja három generáció óta élt az Államokban, de már mindenki meghalt – Edithet kivéve. Vajon milyen átok ül a famílián?

What Remains of Edith Finch - az első 17 perc

A művészi alkotások szerelmesei jól járnak a héten, elvégre boltokba került a The Unfinished Swan készítőinek új játéka, a What Remains of Edith Finch. A címben szereplő hölgy arra keresi a választ, hogy miért haltak meg a családtagjai.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ráfordultunk az április utolsó hetére. Folytatódik az össznépi háborúzás a Warhammer 40.000 univerzumában, Grúziába megyünk mesterlövészkedni, és teszünk egy nem túl biztató túrát a Gyomorban.

Áprilisban jön a What Remains of Edith Finch

A Giant Sparrow új alkotása is egy belső nézetes sétaszimulátor lesz számos megoldandó rejtéllyel fűszerezve. Most már tudjuk, hogy pontosan mikor csaphatunk le a What Remains of Edith Finchre.

Jövő tavasszal jön a What Remains of Edith Finch

A The Unfinished Swan fejlesztőinek új játékát a filmes berkekből ismerős Annapurna adja ki a tavasz első heteiben. A sétaszimulátorban a Finch-ház sötét titkával ismerkedhetünk meg.

E3 2015: Íme, a What Remains of Edith Finch

Végre hosszabban is belenézhetünk a The Unfinished Swant is jegyző Giant Sparrow új felfedezős játékába, a What Remains of Edith Finchbe. A játékban családtagjai halálára keresi a választ az egyetlen életben lévő sarj.

Látnivalókon a What Remains of Edith Finch

Lassan fél éve már, hogy semmit se hallottunk a The Unfinished Swant is jegyző Giant Sparrow legújabb játékáról, a What Remains of Edith Finchről. Érezték ezt a készítők is, így egy csokor friss képet és új trailert is kaptunk.

Csak 2016-ban jön a What Remains of Edith Finch

A zseniális és művészi értéket képviselő The Unfinished Swan alkotóinak új játékára megéri várni, még akkor is, ha 2016-nál hamarabb nem kaphatjuk a kezünk közé. Tegnap a bemutatkozott a What Remains of Edith Finch.

GDC 2013: Edith Finch - a The Unfinished Swan alkotóitól

A Giant Sparrow leleplezte következő projektjének kódnevét, a játék az Edith Finch nevet viseli egyelőre. A zseniális és művészi értéket képviselő The Unfinished Swan készítői teljesen új irányba mennek a készülő játékukkal.