E3 2015: Íme, a What Remains of Edith Finch

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 19.
  • Videó
Link másolása
Végre hosszabban is belenézhetünk a The Unfinished Swant is jegyző Giant Sparrow új felfedezős játékába, a What Remains of Edith Finchbe. A játékban családtagjai halálára keresi a választ az egyetlen életben lévő sarj.

A Giant Sparrow csapatát soha nem kellett félteni, amikor egy játék művésziességét vizsgáljuk. A The Unfinished Swan egy gyönyörű műalkotás a maga nemében, ám a legújabb játékuk már műfajilag sokkal jobban behatárolható. A What Remains of Edith Finch ugyanis egy belső nézetű felfedezős játék egy kevés horrorelemmel, hasonlóan a The Vanishing of Ethan Carterhez, a Dear Estherhez és a Kholathoz.

A játékban a Finch család szomorú történetét ismerhetjük meg az egyetlen életben maradt leszármazottat, Edithet irányítva. Kiderül, hogy az egyes családtagjaink miért és miként haltak meg, miközben hősnőnkkel a családi kúriát fedezzük fel.

Most nyolc percen át mozog a 2016-ban megjelenő cím, amely PS4-exkluzív lesz.

3.
3.
Raizen25
Eddig elég tucat cuccnak tűnik de majd meglátjuk . PS+ ba jó lesz 1 nek :D
2.
2.
Yanez
Bár érdekesebb és rejtélyesebb, mint a The Unfinished Swan, de ezek a suta mászkálások annyira frusztrálóak, hogy körömrákot kapok tőlük. Túl kevés az adrenalin, és én pont ezt utálom egy játékban. Most is, amikor előveszem a RE remastered cuccert, baromira fárasztó tud lenni az a rengeteg járkálás. Anno innovációnak számított, ezért a fenekünket csapkodtuk, de mára inkább altatóként használnám.

Az Unfinished Swan-ban legalább csinálni is kellett valamit, hogy lásd merre haladsz. Ám amikor csak sétálsz és keresel, egy idő után azt gondolod, inkább mentem volna péknek. Ha viszont rohadtul érdekfeszítő lesz a sztori, akkor még fordulhat a kocka.
1.
1.
crytek
Megint ps4 only :(
Agyfaszt kapok már. A rapture is az :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...