Hearthstone: Heroes of Warcraft MAC, Mobil, PC

Free-to-play kártyajáték készül a Blizzardnál.
1572876000

Elnézést kért a Blizzard a Blitzchung-ügy miatt

A BlizzCon nyitóceremóniáján a Blizzard elnöke elnézést kért a múlt hónapban történtekért, a rajongók azonban nem elégedettek, mert a fejlesztőcég nem hajlandó visszavonni a játékos büntetését.
1572685200

Autobattler-módot kap a Hearthstone

A Blizzard kártyajátéka sem maradt újdonságok nélkül. Egy vadiúj, sárkányoktól hemzsegő expanzió van a láthatáron, de kapunk egy egyedi játékmódot is, amely leginkább az Auto Chessre, vagy a Teamfight Tactisra emlékeztet.
1572629420

Itt nézheted vissza a BlizzCon bejelentéseit!

Az egész hétvégét az idei BlizzCon fogja uralni, de az igazán nagy bejelentésekre a ma esti nyitóceremónia után kerül majd sor. Izgalmakból pedig várhatóan nem lesz hiány, így érdemes lesz velünk tartanotok.
1572527700

Szponzort is bukott a Blizzard a hongkongi ügyön

A Blizzard nem verte nagydobra, de a Reddit felhasználói kiszúrták, hogy az érintett Hearthstone-bajnokság egyik szponzora, a Mitsubishi Motors tajvani részlege is dobbantott Blitzchung kitiltása után.
1571814017

Nagy bejelentésekre készül a Blizzard?

Jövő héten pénteken nyitja meg a kapuit az idei BlizzCon, amely az elmúlt éveket jellemző lagymatag hangulat után egészen izgalmasnak ígérkezik. A Blizzard tarsolyában ugyanis több nagy bejelentés is lapulhat.
1571061600

Megszólalt a Blizzard Blitzchung ügyében

Nagy port kavart, hogy a Blizzard kitiltott egy profi Hearthstone-játékost a hivatalos bajnokságokról, illetve megvonta a Grandmasters-sorozatért járó pénzdíjazását is, amiért az egy meccs utáni interjú során kiállt a hongkongi tüntetők mellett.
1570600800

Politikai okokból tiltott ki profi játékost a Blizzard

Komoly népharag és bojkott alá került az Activision Blizzard, miután kitiltottak és a jutalmától megfosztottak egy profi Hearthstone-játékost, aki egy interjú során a honkongi tüntetések mellett állt ki.
1570082400

BlizzCon 2019: Íme, a Virtual Ticket extrái

Mint ahogy minden évben, idén sem kell kimozdulnunk ahhoz, hogy egy kicsit mi is úgy érezzük, hogy részt vettünk a BlizzConon. A Virtual Ticket segítségével élőben követhetjük a show összes eseményét és kapunk némi digitális lootot is.
1567594800

Hearthstone - vár a Tombs of Terror

Ahogy a Rise of Shadows frissítését a The Dalaran Heist egyjátékos kampánya követte, úgy követi a Saviors of Uldum kártyaözönét a Tombs of Terror kalandja is. Ősi átkok, félelmetes ellenfelek és fényesen csillogó kincsek várnak a felfedezőkre.
1562680800

Újra a League of Legends a legnézettebb játék

A Fortnite hatalmas térhódítása ellenére úgy tűnik, hogy a Riot Games MOBA-ja ismét visszavette a vezetést a legnépszerűbb streamelt játékok közt 2019 első félévében. Különös ugrásnak indult a Grand Theft Auto V is.