Raven's Cry PC, PS3, X360

Kalózos akció-kalandjáték készül az Octane Gamesnél.
Típus: Akció, Kaland, Kalóz

Kijavítják és újra kiadják a Raven’s Cryt

Még januárban jelent meg a Reality Pump kalózos játéka a Raven's Cry. A program számos sebből vérzett, így nem nyerte el a játékosok tetszését, a fejlesztők azonban újra nekifutnak az anyagnak, ami ráadásul új címet kapott.

Bajban a Two Worlds fejlesztője

A minap elterjedt a hír, hogy bezárt a Two Worlds-sorozat és a Raven's Cry fejlesztője, a Reality Pump, és bár a fejlesztőcsapat tulajdonosa ezeket a híreket cáfolta, azért sejthető, hogy nincs minden rendben a lengyeleknél.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kezdenek felpörögni az események a játékmegjelenések frontján is, a héten érkezik meg többek között a 2015-ös év első komolyabb AAA-címe. Persze annak is akad egy-két finomság, aki nem szereti a zombikat.

Komédia: megint késik a Raven’s Cry

Tudtátok, hogy a Reality Pump kalózos akciójátéka már tavaly október óta folyamatosan csúszik, hol kisebb, hol nagyobb időközönként? A srácok a december 16-i premiert sem tudják tartani - idén már nem játszunk vele.

Megint késik a Raven's Cry

Sanda gyanúnk az, hogy valami nincs rendjén a Reality Pump kalózos témájú szerepjátékával. Nem ez az első eset arra, hogy a fejlesztők kénytelenek elcsúsztatni a Raven's Cry megjelenését. És nem is a második.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

És ennyi, ki lehet engedni a gőzt, az őszi-téli időszak legnagyobb megjelenéseinek többségén túl vagyunk - most már csak fel kell dolgozni az elmúlt hetek terméseit. Akinek ez sem lenne elég, keresgélhet még újabb címeket.

Megint csúszik a Raven’s Cry

Csak nem jönnek a Topware Interactive kalózai, pedig már nem ez az első eset a késlekedésre. Most egy hónap plusz várakozási időre kényszerültünk, így csak november végén csaphatunk le az ígéretes akció-kalandra.

A heti galériafrissítés

Ezen a hétvégén lecsekkolhattok néhány panorámaképet a Destiny bolygóiról, három új hátborzongató screenshottal bővült az Alien: Isolation felhozatala, és a héten leleplezett Escape Dead Island is megmutatja magát.

Megint csúszik a Raven's Cry megjelenése

"Kalózok jönni, kalózok jönni!' De csak októberben, hiszen az Octane Studios és a Reality Pump öt hónappal eltolta a kalózos akció-kaland megjelenési dátumát. A májusi premierről lemondhatunk.

Csúszik a Raven’s Cry megjelenése

Az Octane Studios kalózos akció-kalandjáték már biztosan nem jelenik meg idén: a kiadó megerősítette, hogy a Karib-tenger térségében játszódó alkotás csak jövő tavasszal lát napvilágot. Négy új screenshotunk is van.