Megint csúszik a Raven's Cry megjelenése

  • Írta: zoenn
  • 2014. március 29.
  • Csúszás
Link másolása
"Kalózok jönni, kalózok jönni!' De csak októberben, hiszen az Octane Studios és a Reality Pump öt hónappal eltolta a kalózos akció-kaland megjelenési dátumát. A májusi premierről lemondhatunk.

Valami nincs rendben a Raven's Cry-jal. A kalózos akció-kalandjáték még a 2011-es E3-on mutatkozott be, a fejlesztést akkor a TopWare Interactive végezte, ám a gyeplőt később az Octane Studios vette át. Eredetileg tavaly év végére ígérték a megjelenést, ám a Reality Pump akkor nem merte összeereszteni a játékot az AC4: Black Flaggel, ami érthető is.

De ennél azért többről van szó. Az akkori ígéretek szerint májusban kaptuk volna meg a Raven's Cry-t, de az érintettek megint eltolták a dátumot. Jelen állás szerint október 14-én érkezik a produktum PC-re, Xbox 360-ra, PS3-ra és PS4-re.

Egyébként a hivatalos honlap már éles, így néhány új részletre is fény derült. Ezek szerint több mint 25 órás kampányra számíthatunk, kapitányunk képességfája is több mint 25 opciót tartalmaz. Sötét, nyitott világ és számos mellékküldetés vár ránk, gazdasági résszel, valamint az elmaradhatatlan tengeri csatákkal. Láttuk már valahol?

5.
5.
felegyi
#4: Ott picit hosszabb csúszás volt...
4.
4.
DON GONDOCS
Ez a sok csúszás nem tesz jót a játéknak (DNF)
3.
3.
Cristiano
pedig már kíváncsi vagyok rá milyen lesz
2.
2.
Gykrizsi
#1: Okos, nagyon okos
Szint: Fail
1.
1.
csoki0619
Vicces! Eltolták a megjelenést a Black Flag miatt, és kiadják inkább idén ugyanakkor. A bökkenő csak annyi, hogy a pletykák szerint, az előző generációra készülő AC témája ismét a kalózkodás lesz + tavaly a Black Flag is októberben jelent meg, úgyhogy valószínűsíthető, hogy az új rész is ekkor jelenik meg.
Hát ezt jól (szószerint is) eltolták!!! :-D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...