Csúszik a Raven’s Cry megjelenése

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 23.
  • Megjelenés
Link másolása
Az Octane Studios kalózos akció-kalandjáték már biztosan nem jelenik meg idén: a kiadó megerősítette, hogy a Karib-tenger térségében játszódó alkotás csak jövő tavasszal lát napvilágot. Négy új screenshotunk is van.

A Raven's Cry főhőse Christopher Raven, aki bosszúhadjáratot indít azok ellen, akik lemészárolták a családját. A történet a 17. században játszódik a Karib-tengernél, és természetesen végigjárhatjuk majd a térség legfontosabb helyszíneit, így eljutunk Port Royalba, Havannába, sőt egy azték várost is megnézhetünk magunknak. Ugye, hogy hasonlít az Assassin's Creed IV-hez?

Bizonyára véletlen esetről van szó, elvégre a játék már a 2011-es E3-on bemutatkozott eredetileg a TopWare Interactive tolmácsolásában, akik átadták a gyeplőt az Octane Studiosnak.

A fejlesztők ugyan az év végére ígérték a megjelenést, ám a cím további csiszolásra szorul, így csak 2014. május 7-én mutatkozhat be PC-n, Xbox 360-on és PS3-on.

5.
5.
zsizsi
Látom van kampókéz! Még kell szemkötő meg papagáj és kalózosabb lesz mint az AC :D
4.
4.
imigreen
Bár nem fűztem hozzá nagy reményeket nagyon megtetszett az AC4 hangulata, ha ez is lesz olyan akkor jöhet, pláne ha még megspékelnék egy jól kigondolt harcrenszerrel
3.
3.
Machiavelli
Biztos vagyok benne hogy fog megjelenni next gen verzió is. Egyébként szerintem egyrészt azért is nem adják ki idén mert az AC 4 is most jött ki és a két cím eléggé hasonlít egymásra, de mivel az AC egy bejáratott brand így azt többen vették volna meg. Azért kíváncsi leszek én erre is.
1.
1.
kay_ps4
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...