Final Fantasy VII

A széria egyik legjobb részének tartott Final Fantasy VII PlayStation 3-ra. Egyelőre az eredeti játék, később talán remake? Ki tudja...
Típus: JRPG, RPG

Final Fantasy VII Remake - nem aprózzák el

Azt már tudjuk egy ideje, hogy a Final Fantasy VII felújított változata végül epizódokra szabdalva jelenik meg, sőt az is kiderült már, hogy miért volt erre szükség a fejlesztők szerint. Egy fontos részletet viszont csak most árultak el.

Íme, az év legnépszerűbb játékvideói

A YouTube összerakta az idei év tíz legnépszerűbb játékvideójának listáját: az aranyérmes a Liam Neeson főszereplésével készült Clash of Clans-reklám lett, amit még a Super Bowlra forgattak a finnek.

Final Fantasy VII Remake - miért lesz többrészes?

A hétvégén új előzetest kaptunk a Final Fantasy VII Remake-ből, és ezzel együtt egy adag információt is sikerült kihúzni a fejlesztőkből - többek között a többrészes felépítést is megindokolták a japánok.

Final Fantasy VII - epizódokra szabdalva?

A hétvégén friss, már játékmenet-pillanatokat is tartalmazó kedvcsinálóval jelentkezett az idei E3-on bemutatott Final Fantasy VII Remake, amiről egy apró, de nagyon fontos részlet is kiderült.

Traileren a Final Fantasy VII Remake

A PlayStation Experience kapcsán előkerült a Final Fantasy VII régóta várt PS4-es remake-je. Az egész játékot újraírták, és egyre közelebb kerülünk a megjelenéshez.

Mobilos híreink következnek

Két olyan cím is megjelent a mobilos alkalmazásboltokban, amely érdekelheti a telefonon, illetve tableten játszókat: iOS-es portot kapott a Final Fantasy VII, és letölthető a legújabb Pac-Man-játék is.

Final Fantasy VII - mint 2D-s beat ’em up

A PD Design Studiónál akad néhány Final Fantasy VII-rajongó, akik szabadidejükben fogták magukat és elkészítették a játék oldalnézetes akcióverzióját, a Final Fantasy VII: Re-Imaginedet.

Final Fantasy VII - decemberben jön a PS4-es átirat

A Square Enix megerősítette, hogy a Final Fantasy VII PC-s verziójának PlayStation 4-re átírt változata decemberben jelenik meg. Nem, ez nem az E3-on bejelentett remake lesz.

E3 2015: További infók Final Fantasy VII-fronton

Értelemszerűen rengeteget pörög a nemzetközi sajtó a Final Fantasy VII Remake-en, így hiába készült a Square Enix csak egy trailerrel a projekt kapcsán, néhány extra infót azért még kénytelen volt megosztani a közönséggel.

E3 2015: Square Enix-konferencia - LIVEBLOG

Ma se maradunk izgalmak nélkül. A Nintendo bemutatója után a Square Enix is megtartja a maga konferenciáját, ahol a tervek szerint legalább hat nagy bejelentésre is sor fog kerülni. Vajon tényleg jön az új Chrono Trigger?