Final Fantasy VII Remake - nem aprózzák el

  • Írta: fojesz
  • 2016. április 7.
  • Hír
Link másolása
Azt már tudjuk egy ideje, hogy a Final Fantasy VII felújított változata végül epizódokra szabdalva jelenik meg, sőt az is kiderült már, hogy miért volt erre szükség a fejlesztők szerint. Egy fontos részletet viszont csak most árultak el.

A tavalyi PSX apropóján derült ki, hogy a Final Fantasy VII Remake végül epizódokra szabdalva jelenik meg, a Square Enix szerint azért, mert rengeteg munkát jelentene, ha egyben kellene aprólékosan újraalkotni a klasszikus játékot. Ez persze sokakat elbizonytalanított a tartalmat és a játékidőt illetően, elvégre az epizodikus megjelenésbe sok minden belefér.

Nos, hónapokkal később, de a fejlesztők helyretették a dolgokat, és a Game Informernek adott interjújukban elárulták, a Final Fantasy VII Remake felosztásánál a Final Fantasy XIII-sorozat volt a minta: a széria három része egytől-egyig teljes értékű játék volt, és itt sem lesz ez másként, egy Final Fantasy VII Remake-epizód méretre egy Final Fantasy XIII-felvonásnak felel majd meg.

Yoshinori Kitase producer egyébként az is elárulta, hogy egyetlen olyan eleme sincs a Final Fantasy VII-nek, amely a felújítási munkálatok során érinthetetlen lenne, ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy mindenbe belenyúlnak majd.

Hogy mikor rajtolhat el a Final Fantasy VII Remake-sorozat, még kérdéses, egyelőre a Final Fantasy XV premierjére várunk.

3.
3.
Csoki80
Eltudnám képzelni a-z ig az egészet ilyen óriási epizódokban :-)
1.
1.
azureknight0715
Szerintem a xv-ön fog múlni minden. Ha az bejön nekik akkor a vii világsiker lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...