Final Fantasy VII

A széria egyik legjobb részének tartott Final Fantasy VII PlayStation 3-ra. Egyelőre az eredeti játék, később talán remake? Ki tudja...

Online stratégiát vált a Square Enix

Komoly változásokon esik át a Square Enix online játékokra vonatkozó stratégiája: a kiadó szerint a piac átalakult, ők pedig továbbra is az élen akarnak maradni.

Final Fantasy VII remake- és Versus XIII-infók

A Square Enix megválaszolta a sajtó és a rajongók által leggyakrabban feltett két kérdést: lehetséges-e egy FFVII remake, illetve mégis hogy áll a Versus XIII?

Nyugati szerepjátékon dolgozik a Square Enix

Már régóta tudjuk, hogy a Square Enix valami brutális új szerepjátékon dolgozik, David Hoffman most azonban azt is elhintette, hogy nyugati fejlesztőktől jön a cucc.

Final Fantasy VII - nehéz lenne remake-et csinálni

Rossz hír, a Square Enix továbbra sem tervezi, hogy felújítják a Final Fantasy VII-et, s most már azt is hajlandó volt elárulni, hogy miért ódzkodik a PS3-as remake-től.

Final Fantasy VII - hamarosan PlayStation 3-ra is

Nem, sajnos még mindig nem remake, a Square Enix egyelőre csupán a PS1-es eredetit teszi elérhetővé a PlayStation 3 és a PlayStation Portable tulajok számára.

Újabb PS3 exkluzív Final Fantasy készül?

A 1UP stábja egy érdekes dolgot közölt, mégpedig állításuk szerint az infó egyenesen a Square Enix csapatától érkezett: újabb PS3 exkluzív Final Fantasy készül.

Klasszikus Square Enix címek érkeznek a PSN-re?

A Surfer Girl néven elhíresült, belső kapcsolatokkal rendelkező blogger azt állítja, hogy a Square Enix klasszikus címeket tervez forgalomba hozni a Sony online játékpiacán.

Final Fantasy - nem lesz Xbox 360-ra

Nem lesz Final Fantasy Xbox360-ra és kész! A határozott cáfolat egyenesen a Square Enix-nél dolgozó Shinji Hashimotótól érkezett.

Valóság lesz a PS3-as Final Fantasy VII?

Az interneten barangolva egy számomra és gondolom sok rajongó számára érdekesnek mondható infómorzsára bukkantam!

Square Enix featuring Unreal Engine 3.0

A Square Enix bejelentette, hogy "néhány ezer" dollárért cserébe az Epic Games rendelkezésükre bocsátotta az Unreal Engine 3.0-t szőröstül-bőröstül.