Final Fantasy VII

A széria egyik legjobb részének tartott Final Fantasy VII PlayStation 3-ra. Egyelőre az eredeti játék, később talán remake? Ki tudja...
Típus: JRPG, RPG

E3 2015: Nézd vissza a Square Enix konferenciáját!

Hamarosan kezdetét veszi a Square Enix saját E3-as konferenciája is, ahol jó eséllyel többet is megtudhatunk majd az új Hitmanről, a Final Fantasy VII Remake-ről, az új Tomb Raiderről és a kiadó többi játékáról.

E3 2015: Final Fantasy VII Remake trailer

Igaznak bizonyultak a tegnap délelőtt felröppent pletykák, a Square Enix ugyanis megerősítette, hogy valóban készül a Final Fantasy VII újrakevert kiadása. A játék első körben csak PlayStation 4-re fog megjelenni.

E3 2015: Sony-konferencia - LIVEBLOG

Lefekvés előtt egy kiadós PlayStation-konferenciával, illetve annak liveblogolásával búcsúzunk tőletek, méghozzá a szokásos menetrend szerint. Itt kommentálunk és fordítunk, a streamet pedig a másik hírünkben találjátok.

E3 2015: Jön a PS4-es Final Fantasy VII remake

A Siliconera információi szerint a Square Enix gőzerővel dolgozik a Final Fantasy VII remake-jén. Nem, ez nem a korábban bejelentett PC-s változat PS4-es portja lesz, hanem egy teljesen újrakevert változat.

Final Fantasy VII - Jövőre jön PlayStation 4-re is

A Square Enix Las Vegasban megerősítette, a PC-s Final Fantasy VII valamikor jövőre PlayStation 4-re is beszerezhető lesz. A bejelentés kapcsán egy új trailert is kaptunk.

Japán: a Final Fantasy XIII is játszható lesz mobilon

Sőt nemcsak a Final Fantasy XIII, hanem több másik Square Enix-cím is. Az ehhez szükséges felhős szolgáltatást a kiadó-fejlesztőcég októberben lövi fel, a mobil-kompatibilis játékokat bérelni lehet majd különböző időtartamokra.

Final Fantasy - akár a PC is szóba jöhet

Noha a Final Fantasy-sorozatnak vannak olyan részei, amik PC-re is megjelentek, alapvetően konzolos címként tekintünk rá. A Square Enix viszont fontolgatja, hogy változtat ezen, úgyhogy tulajdonképpen örülhetünk.

Bizottság felügyelheti a Final Fantasy minőségét

Igazi veteránok felügyelhetik ezentúl a Final Fantasy-játékok minőségét, mivel a Square Enix attól tart, hogy a márka lejtmenetet vesz. A kiadó szeretné megelőzni a bajt, kérdés, hogy mindez elég lesz-e az üdvösséghez?

Újra megjelenik PC-re a Final Fantasy VII

Bár a Square Enix nem szeretne remake-et a Final Fantasy VII-ből, mert azt lehúzásnak és a sorozat romokba döntésének tartaná, a PC-s verziót másodjára is kiadja. Persze most igazságtalanok vagyunk, mert az új változat igenis sok újdonságot tartogat, ráadásul tökéletesen fut a mai hardverek mellett is!

Nem tenne jót a Final Fantasy VII remake

A Square Enix szerint jelen pillanatban többet ártana a Final Fantasy sorozatnak a Final Fantasy VII felújított változata, mint használna. A japán kiadó-fejlesztőcég egészen addig nem akarja újra elővenni a klasszikus epizódot, míg nem rukkolnak elő egy olyan résszel, ami lepipálja azt.