The Sims 4 MAC, PC

A negyedik generációs The Sims a Maxis jóvoltából.

Új kiegészítőt kap a The Sims 4

A Maxis csapata egy, a családi kapcsolatokra és új életcélokra összpontosító kiegészítőt ad ki hamarosan, amelyről trailer és készült. Úton van az ötödik rész is, de még messze a kiadás.

A The Sims 4 kap kettő pikáns mini DLC-t

A The Sims-franchise az életszimulátorok vezető videójáték-sorozata, de a legizgalmasabb részei mindig a kiegészítői voltak.

Új trágárságszűrőt kapott a The Sims 4

Az EA egyik legnépszerűbb játéka garantálja a szórakoztató perceket, de a játékosai néha elég huncutok... Emiatt a The Sims 4 kapott egy trágárságszűrőt.

A The Sims 4 két új kiegészítőcsomaggal bővül ezen a héten

Az EA immár ingyenesen játszható játéka, a The Sims 4 két új dekorációs témájú DLC-t kap: a Pastel Pop és az Everyday Clutter csomagok csütörtökön, november 10-én érkeznek meg a játékosokhoz.

Az EA bevételeinek háromnegyedét a live service-címek hozzák

Eddig is tudtuk, hogy egy okosan felépített live service-modellel milliókat lehet nyomtatni, az azonban mégis meghökkentő, hogy a mikrotranzakciók mekkora bevételt termelnek az EA-nek.

Tegnap óta ingyenes a The Sims 4, ráadásul bemutatták a következő részt is

Nagy nap volt a tegnapi a The Sims-rajongók számára, a fejlesztők ugyanis ingyenessé tették a The Sims 4-et, utána pedig a sorozat jövőjéről is lerántották a leplet.

Ingyenessé válik a The Sims 4

Eddig csak az nem próbálta ki a The Sims 4-et, aki szándékosan kerülte, októbertől azonban összedől egy újabb gát a játékosok és a Maxis alkotása közt. A népszerű életszimulátor free-to-play modellre vált.

Frissítve: Az Amazon felvásárolhatja az Electronic Artsot

A hatalmas felvásárlások korát éli a játékipar. A híresztelések szerint az Electronic Arts is a nagyobb vállalatok célkeresztjébe került, ha pedig igazak a pletykák, akkor az Amazon már meg is tette az ajánlatát.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár nem ígérkezik túl erősnek a hónap vége, nézzük meg milyen játékmegjelenésekre és filmpremierekre számíthatunk a következő napokban!

Hamarosan már a szexuális orientációját is beállíthatjuk a The Sims 4-es karakterünknek

Az EA is igyekszik minél befogadóbbá tenni a játékait, a The Sims 4 pedig ennek köszönhetően még nagyobb szabadságot enged majd a játékbeli karakterünk megalkotásakor.