Wolfenstein: The New Order PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Visszatért a Wolfenstein, és remek formában van!

Wolfenstein: The New Order - bárhogy csinálhatod

Új gameplay előzetest kapott a heteken belül megjelenő Wolfenstein: The New Order, a trailer azt mutatja be, hogyan hajthatod végre két különböző stílusban a feladataidat.

Wolfenstein: The New Order - fél óra gameplay

A Bethesda ezen a héten is közvetített élőben egy kis Wolfenstein: The New Order gameplayt, szerencsére nem maradtok le róla, hiszen a Twitch rögzítette az eseményt. Számolhatjátok a hátralévő napokat!

Fél órán át mozog a Wolfenstein: The New Order

A Bethesda a minap egy livestream keretében hosszabban is megmutatta a Wolfenstein: The New Ordert, így egy félórás, tömény gameplay jelenetekkel tarkított videóval gazdagodtunk. Egyre jobban tetszik nekünk ez a játék.

Hangulatos traileren a Wolfenstein: The New Order

Ha eddig úgy gondoltad, hogy csak a Doom-béta miatt érdemes előrendelni a Wolfenstein: The New Ordert, nézd meg a legújabb trailert, és jó eséllyel megjön majd hozzá a kedved!

Korábban jön a Wolfenstein: The New Order

Na, azért nem kell itt hetekkel előrébb hozott megjelenési dátumra gondolni! A Bethesda bejelentette, hogy a Wolfenstein: The New Order pár nappal korábban landol az európai boltokban, mint azt korábban tervezték.

Gameplay traileren a Wolfenstein: The New Order

Gameplay előzetest kapott az új Wolfenstein, méghozzá nagyon is jót: a trailerben látott jelenet ugyan inkább egy interaktív átvezető, az viszont eléggé mellbevágós élményt nyújt...

Húszórás kampány az új Wolfensteinben

A héten számos interjút és előzetest olvashattunk a Wolfenstein: The New Orderről, így már tudjuk azt is, hogy a Wolfenstein 1080p-ben hasít az új konzolokon, és hogy jó hosszú kampányra számíthatunk.

Frissítve: Wolfenstein: The New Order látnivalók

Nagy adag látnivaló érkezett az új Wolfensteinről: ezek főleg concept artok, de így is akad közöttük nem egy látványos darab. A náci mechák például kőkeményen néznek ki!

Doom-bétakulcs jár a Wolfenstein-előrendelőknek

Breaking! A Bethesda Softworks az imént nemcsak a Wolfenstein: The New Order megjelenési dátumát jelentette be, de azt is, hogy a játék előrendelői hozzáférést kapnak az új Doom bétatesztjéhez.

TGS 2013: Mozog a Wolfenstein: The New Order

Azért az olyan hamisítatlanul nyugati játékok is képviselték magukat Tokióban, mint a Wolfenstein: The New Order. A Bethesda takaros kis demót vitt ki a szigetországba, amelybe most Ti is belekóstolhattok.