Wolfenstein: The New Order PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Visszatért a Wolfenstein, és remek formában van!

Wolfenstein: The New Order - friss képek

Európa, 1960. A nácik megfordították a második világháborút egy új típusú, fejlett technológia segítségével. Könyörtelen erővel félemlítették meg a világot, a legerősebb nemzeteket is térdre kényszerítették.

Nem lesz multiplayer az új Wolfensteinben

Habár a korábbi epizódok kedvelt résztvevői voltak az eSportnak, a svéd MachineGames úgy döntött, hogy mégsem lesz többjátékos porció a Wolfenstein: The New Orderben. Minden a magvas single-ről szól.

Frissítve: Wolfenstein: The New Order bejelentve

Alig kezdte el teaselni, máris bejelentette új játékát a Bethesda: visszatér a Wolfenstein-sorozat, ráadásul az új rész története szerint a második világháború után, a hatvanas években járunk.

Ismét teasel a Bethesda

A kiadó nem ül a babérjain: a The Evil Within bejelentését megelőző kampány után ismét teaserkedésbe kezdett. Több játék is szóba jöhet: az új Wolfenstein, a Doom 4 vagy a Prey 2 lesz a befutó?

A ZeniMax Sweden készíti az új Wolfensteint?

Mint ismert, a korábbi Machine Gamest még 2011-ben felvásárolta a Bethesda anyavállalata, a ZeniMax. A stúdiónál dolgozó zeneszerző önéletrajzából kiderül, hogy a srácok nagy eséllyel az új Wolfensteinen dolgoznak.