Wolfenstein: The New Order PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Visszatért a Wolfenstein, és remek formában van!

Mozgásban a Wolfenstein: The New Order

Van egy szépsége annak, ha egy középkori várban írtjuk a németeket. Bizony, az új Wolfensteinről van szó, ráadásul az játék első küldetései pont ilyen helyszínre szólítanak minket. Lássunk némi gameplayt!

GC 2013: Képeken az új Wolfenstein

Nem mondhatnánk, hogy a Wolfenstein: The New Order kapcsán eddig túl sok finomságot hozott volna a Gamescom, de mára azért beesett kettő darab screenshot. Ez is valami!

Wolfenstein: The New Order - egy kis gameplay

A CVG kapta mikrofonvégre a MachineGames kreatív igazgatóját Wolfenstein: The New Order-témában, és ha már így alakult, néhány percnyi friss gameplay jelenetet is beszerzett a svédektől.

Képeken a Wolfenstein: The New Order

Ha már rossz híreket hozott a hétvégi QuakeCon, hozzon jókat is: hat screenshotot kaptunk a Wolfenstein: The New Orderből, vannak rajtuk nácik, mechák meg egy csomó lövöldözés is.

Mégsem jelenik meg idén az új Wolfenstein

A MachineGames eltolta a Wolfenstein: The New Order megjelenését, valamikor 2014-ben jöhet a játék az ígéretek szerint. A srácok indoklása szerint pusztán arról van szó, hogy több idő szükséges a fejlesztéshez.

Todd Hollenshead elhagyta az id Software-t

A Bethesda megerősítette, hogy Todd Hollenshead tizenhét év után kilépett az id Software-től. Az egykori elnök személyes okokra hivatkozva hagyta ott a Doom, a Wolfenstein és a Rage fejlesztőcsapatát.

E3 2013: Íme, az első PS4-es játékborítók

Remek kis összeállítás érkezett a CVG jóvoltából, a lap összeszedte az első PlayStation 4-es játékok dobozképeit. Messze még a megjelenésük, de mégis mennyire jó elnézegetni őket!

E3 2013: Nézzünk bele az új Wolfensteinbe!

Előkerült a MachineGames alkotása, a Wolfensten: The New Order is. Az E3-on kiállított demó egy éjszakai pályát tartalmaz, melyben kocsikázással indulunk, majd ölhetjük a nácikat, ahogy a csövön kifér!

E3 2013: Traileren a Wolfenstein: The New Order

Elérkezett az idő a Wolfenstein: The New Order E3-as trailerének megtekintésére. Habár a legutóbbi gameplay pillanatok nem mindenki tetszését nyerte el, bízzunk a MachineGamesben és a régivonalas mechanikában.

Először mozog a Wolfenstein: The New Order

A MachineGames alkotását végre éles körülmények között is megcsodálhatjuk, hamisítatlan gameplay-felvételekre tettünk szert. Az új Wolfensteinben a régivonalas hagyaték találkozik a modern minőséggel.