The Forest PC, PS4

Az Endnight Games túlélőhorrorja PC-n és PS4-en. Egy kannibálokkal teli sűrű erdőben kell életben maradnunk.
Típus: Akció, Horror, Túlélõ Horror

PlayStation 4-re is jön a The Forest

A PlayStation Expeirence-en az Endnight Games csapata megerősítette, a Steam Early Accessen hatalmas karriert befutó túlélő-horrorjuk, a The Forest PlayStation 4-en is kipróbálható lesz.

Heti akciók és leárazások - 43. hét

Néhány óra múlva kezdődik október utolsó hete. Az akciók jönnek és mennek, de mi gondoskodunk róla, hogy a Gamekapocs olvasói mindig tudjanak róluk. Reméljük, elégedettek lesztek az eheti választékkal is!

The Forest alfateszt

Pár órával a kényszerleszállás után találkoztam az első csapattal. Már egy ideje figyeltek. Testüket torz ábrák borították, lassan kerítettek be. Úgy tettem, mintha nem venném észre őket, amikor az első alak a közelembe ért, rárontottam.

Fél órán át mozog a The Forest

Bár a The Forest még messze nincs kész, péntek óta már játszható a játék alphaverziója. A Polygon a megjelenés apropóján rögzítette az első próbálkozását, amint megpróbálja felfedezni az erdőt...

Egy hetet csúszik a The Forest

Habár a nyitott világú horrorjátékot holnapra vártuk, csak a jövő héten startol el az early access verzió - erősítette meg az Endnight Games. Némi polírozás vár még a címre, a hátralévő idő pedig gyorsan eltelik, higgyétek el.

The Forest - képek az erdő mélyéről

Abszolút jót tesz a The Forest hátborzongató atmoszférájának, hogy valódi hollywoodi szakemberek dolgoznak a látványvilágon - szinte hihetetlen, hogy mi hoztak ki az Unity 4 engine-ből. Nézzük meg közelebbről!

GDC 2014: The Forest - dátum és trailer

Az Endnight Games megerősítette a közelgő túlélőhorrorja megjelenési dátumát. Májusban egy cseppet sem lakatlan erdőben veszünk el, élelmet gyűjtünk, csinosítjuk menedékünket, és harcolunk a kannibálokkal.

Újabb részletek a The Forestről

Az Endnight Games egy fejlesztői kérdezz-felelek során számos érdekességet megosztott a The Forestről. A nyitott világú túlélőhorror egy baljós erdőben játszódik, ahol torz kannibálok lesnek ránk.

Néhány hónap múlva itt a The Forest

Mármint a korai változat a Steam Early Accessen keresztül. Az Endnight Games szerint nem kell sokat várnunk arra a horrorjátékra, melyben egyedül bóklászunk egy sötét erdőben, ahol mutánsszerű emberalakok lesnek ránk.

The Forest - újra mozog a horrorjáték

A hollywoodi látványtervezőkből verbuvált Endnight Games csapata kiadta a The Forest második trailerét. A játékban magunkra maradunk egy hátborzongató erdőben, s próbáljuk megkeresni a kiutat.