Xbox One XBOXONE

A Microsoft új generációs konzolja, az Xbox 360 utódja.
1623934800

Xbox One-on is tolhatjuk majd a Series X/S-címeket

Egyelőre még nem kell félniük az Xbox One-tulajoknak a generációváltástól, hiszen sok frissen bejelentett cím érkezik még az idősebb konzolra, és később sem kell majd feltétlenül megválniuk a géptől, ha Series X/S-játékokra fájna a foguk.
1623751200

E3 2021: Átalakul az Xbox-játékok borítója

Csupán hét hónap telt el az Xbox Series X és a Series S megjelenése óta, a Microsoft azonban már most átalakítja a dobozos játékok borítóit. A változtatás viszonylag apró, de könnyen észrevehető.
1623337200

Komoly tervei vannak az Xboxszal a Microsoftnak

Mielőtt nagyobb ízelítőt kapunk a Microsoft és a Bethesda közös címeiből a hétvégén, a redmondi cég az Xbox márkával kapcsolatos terveiről mesélt. A csapat például elárulta, hogy már dolgoznak egy új konzolon is.
1620381600

Microsoft: sosem kerestünk pénzt az Xboxokon

Újabb érdekes háttérinfó látott napvilágot az Epic Games és az Apple pereskedése kapcsán, a minap például a Microsoft egyik illetékese erősítette meg, hogy a cég sosem keresett pénzt az Xbox-konzolok eladása után.
1620050400

Az Xbox esetében is felmerült a jutalékcsökkentés

Az Apple és az Epic közötti pereskedés kapcsán derült ki, hogy a Microsoft az xboxos játékok esetében is jutalékot csökkentene, hogy több pénzt hagyjon a fejlesztők zsebében. Habár a cég egyelőre cáfol, nagyot szólna egy ilyen húzás.
1619685000

Kilőttek a Microsoft videojátékos bevételei

A Microsoft is közzétette az aktuális pénzügyi helyzetjelentését, és bár a redmondiak most sem árasztottak el számokkal minket, a rendelkezésre álló infók alapján jó negyedévet zárt a cég videojátékos részlege.
1619071200

Már nem kell Xbox Live Gold a free-to-play multihoz

Már a Microsoft platformjain sem kell fizetnünk ahhoz, hogy free-to-play multiplayer játékokkal játszhassunk, a redmondiak a tesztelést követően a minap engedték el az Xbox Live Gold követelményét az Xboxokon.
1616515200

Nyugdíjazza az Xbox Live nevet a Microsoft

Rövid találgatások után a redmondi cég hivatalosan is megerősítette a The Verge-nek, hogy elbúcsúzik az Xbox Live névtől, és helyette Xbox-hálózat néven fog futni az online szolgáltatásuk.
1615532400

Húsz Bethesda-cím érhető el a Game Passben

A korábbi pletykáknak megfelelően a Microsoft tegnap megtartotta azt a műsort, amelyben a Bethesda felvásárlása kapcsán helyzetjelentett a játékosoknak. Bejelentésből nem volt sok, de megtudtunk egy-két fontos információt!
1613660400

Öt Xbox-játéknál már bekapcsolható az FPS Boost

A Microsoft tegnap élesítette az FPS Boost funkciót, amely egyelőre öt visszafelé kompatibilis Xbox-játéknál kapcsolható be. A fícsör megduplázza, egyes esetekben pedig megnégyszerezi a framerate-et.