Serious Sam 4 PC

Sam negyedszerre is menő, és a játék is megmaradt totálisan agyatlannak.
Típus: Akció, FPS

Júliusban tartják az idei Devolver Directet

Habár a múlt héten különböző események igyekeztek pótolni az elmaradt E3-at, ezeken nem mindenki lőtte el az összes puskaporát: a Devolver Digital például júliusban adja le az idei Devolver Directet.

Augusztusban jelenik meg a Serious Sam 4

Ne mondjátok, hogy nem telt el gyorsan az a hét év, ami a Serious Sam 4 bejelentése óta telt el! Akárhogy is, a készítők a minap megerősítették, hogy a játék augusztusban kerül boltokba.

Mozgásban a Serious Sam 4 korai változata

Hiába készül már közel hét éve a Serious Sam 4: Planet Badass, a játékból eddig semmi érdemlegeset nem láthattunk. Mostanáig, a negyedik rész nagyon korai változatából ugyanis kiszivárgott pár perc.

Serious Sam 4 - egyszerre akár 100 ezer ellenféllel

Közel hét éve készül már a Serious Sam negyedik része, a rajongók által nagyon várt Planet Badass, ami az idei E3-on egy nagyon korai változattal már jelen volt. Az első részletek pedig kifejezetten érdekesen hangzanak.

Képeken a Serious Sam 4: Planet Badass

Néhány vadiúj képpel és egy-két új infóval élesedett a következő Serious Sam-játék steames oldala. A Croteam gondozásában hentelő Sam pedig évek óta nem volt ennyire badass.

E3 2018: Visszatér a legfurcsább konferencia

A Devolver Digital idén is saját bulit tart az E3-on. A tavalyi expó egyik legbizarrabb bemutatóját köszönhettünk a kiadónak, amely görbe tükröt állított az egész játékiparnak. Már előre elnézést kérnek.

Újra bemutatkozott a Serious Sam 4

A horvát Croteam még a 2013-as E3-on hintette el először, hogy negyedik résszel bővül a Serious Sam-sorozat. Legutóbb két éve hallatott magáról a projekt, hogy aztán a Reboot Develop konferencián ismét leleplezzék.

E3 2017: A Devolver Digital szokatlan konferenciája

Az E3-ak történetében idén először tartott konferenciát a független játékok forgalmazója, a Devolver Digital. Nos, a kiadó az egész expó elé görbe tükröt állított a maga szürreális bulijával. Még a műsorvezető feje is szétrobbant.

E3 2017: Saját eseményt szervez a Devolver Digital

A Bethesda, Electronic Arts és a Ubisoft után egy kisebb csapat, a Devolver Digital is úgy döntött, hogy kicsit különcködik és saját E3-as showt tart. Hogy mikor és mit hoznak magukkal, egyelőre nem tudni.

E3 2016: Végre bemutatkozik a Serious Sam 4

A Serious Sam negyedik részét a három évvel ezelőtti E3-on mutatta be a Croteam. Az elmúlt esztendőkben eddig semmit nem kaptunk a játékból, de egyelőre úgy fest, ez idén megváltozik.