Star Wars: Battlefront (next-gen) PC, PS4, XBOXONE

A Disney és az Electronic Arts összeborulásának első gyümölcse az egykor népszerű Battlefront feltámasztása az új generációban.
1443168032

Star Wars: Battlefront - megvan a béta dátuma

Már csak pár hetet kell várnunk a Star Wars: Battlefront nyílt bétatesztjére, amely most napra pontos dátumot kapott az EA jóvoltából. Az biztos, hogy öt napon át nyúzhatjuk a játékot mindhárom platformon.
1442593846

Star Wars: Battlefront - bővebben a Hero Systemről

Nem árt, ha tisztában vagy a Star Wars: Battlefront hősrendszerével, elvégre ennek a segítségével bújhatsz olyan ikonikus karakterek bőrébe, mint Luke Skywalker, Darth Vader, vagy épp Boba Fett.
1442503855

Nyílt bétatesztje lesz a Star Wars: Battlefrontnak

Noha még nem tudjuk pontosan, hogy mikor indul a Star Wars: Battlefront bétatesztje, az már biztos, hogy offline és online játékmódokat is tartalmazni fog a kliens, lesz split-screen, és nyitott lesz mindenki számára.
1442469642

SW: Battlefront - Han Solo-minihűtővel jön a gyűjtői

Minden Star Wars-rajongó álmát valóra váltja az amerikai Walmart. Az áruházlánc honlapján ugyanis felbukkant egy olyan Star Wars: Battlefront - Deluxe Edition, ami mellé a lefagyasztott Han Solót ábrázoló hűtő jár.
1442214056

Star Wars: Battlefront - tíz perc a Hoth bolygón

Néhány szerencsés emberke már javában tolhatja a Star Wars: Battlefront zárt alfáját, az egyikük egy tízperces felvételt is rögzített a Walker Assault játékmódról - mindenki okulására. Most be is mutatjuk a videót.
1441796400

Star Wars: Battlefront - ezt tudja a Drop Zone mód

Még a múlt héten, a bétateszt bejelentésekor hintette el a DICE egy eddig nem ismert Battlefront-játékmód, a Drop Zone nevét. Most már azt is tudjuk, hogy mi mindent csinálhatunk majd benne.
1441285200

Nem lesz szerverkereső a Star Wars: Battlefrontban

Hiába örültünk nagyon az EA keddi bejelentésének, miszerint október elején fog elrajtolni a Star Wars: Battlefront bétája, a cég most egy rossz hírrel is meglepett bennünket: a játékban nem lesz szerverkereső.
1441134300

Star Wars: Battlefront - október elején indul a béta

Az Electronic Arts bejelentette, hogy október elején rajtol majd el a Star Wars: Battlefront bétatesztje, vagyis jó másfél hónapotok lesz bemelegíteni/ráhangolódni a DICE várva-várt lövöldéjére.
1439798400

Darth Vader saját PS4-et kap

Még mindig D23, az expóra ugyanis a Sony is készült egy bejelentéssel: ők novemberben rukkolnak elő egy spéci Darth Vader-festést kapott PlayStation 4-gyel, amit az új Battlefronttal és a Disney Infinity 3.0-val is megvehetünk.
1439653500

Battlefront - nem érdekli a kampány az embereket

A DICE már többször is elmondta nekünk, hogy eleve nem szerettek volna egyjátékos kampányt tenni a Star Wars: Battlefrontba, Peter Moore jóvoltából pedig arra is fény derült, hogy miért döntöttek így.