Star Wars: Battlefront (next-gen) PC, PS4, XBOXONE

A Disney és az Electronic Arts összeborulásának első gyümölcse az egykor népszerű Battlefront feltámasztása az új generációban.
1450098000

Brit toplista: itt is tarolt a Black Ops 3

A szigetországban se akar lankadni az érdeklődés a Call of Duty: Black Ops 3 iránt, így a múlt héten még ezüstérmes sci-fi lövölde ezúttal már az élen zárt. Az új Rainbow Six viszont nem tudott új erőre kapni.
1450090800

Magyar toplista: a Call of Duty vitte a novembert

A titánok harcáról szólt a novemberi hónap, nem volt egyszerű dolga annak, aki tartani akarta a tempót a megjelenésekkel. A magyar eladási toplistából kiderül, hogy mely játékokra úsztatok rá a legtöbben!
1449829843

Amerikai toplista: visszaelőzött a PlayStation 4

A Black Friday meghozta az amerikaiak vásárlókedvét novemberben, ráadásul az októberi Xbox One-uralom után a PS4 visszakerült az eladási lista élére. A játékok terén az új Call of Duty diadalmaskodott.
1449674354

Íme, az év legnépszerűbb játékvideói

A YouTube összerakta az idei év tíz legnépszerűbb játékvideójának listáját: az aranyérmes a Liam Neeson főszereplésével készült Clash of Clans-reklám lett, amit még a Super Bowlra forgattak a finnek.
1449496800

Brit toplista: csak hatodik az új Rainbow Six

Annak ellenére, hogy a múlt héten két nagyobb cím is megjelent, a brit játékeladási toplista dobogós helyein továbbra is a korábbi címek tanyáznak. Meglepő módon csak a hatodik helyen nyitott a Rainbow Six: Siege.
1449312420

Brit toplista: a FIFA vitte a Black Friday hetét

Adósak vagyunk még a legutóbbi brit játékeladási toplistával, amely a Black Friday hetét összesíti. Az aranyérmes nem meglepő módon a FIFA 16 lett, a játék elég látványosan kilőtt az előző héthez képest.
1449169255

TGA 2015: Itt nézd vissza a díjátadót!

Ha éjjeli bagoly vagy, ne menj messzire, elvégre hajnali 3-kor kezdődik az idei The Game Awards, amit élőben nézhettek nálunk. Az már biztos, hogy Geoff Keighley csapata tíz világpremierrel készül a díjak átadásán kívül.
1448964240

Star Wars: Battlefront - kedvcsinálók az új DLC-hez

Az előrendelők számára ma válik letölthetővé a Star Wars: Battlefront első és egyben ingyenes DLC-je, a Battle of Jakku. Tegnap egy livestream keretei között mutatták be mozgás közben is a kiegészítőt.
1448889780

Star Wars: Battlefront teszt

Régen jelent már meg ekkora volumenű Star Wars-projekt, ezért komoly feladat hárult a svéd DICE fejlesztőire. Nem csak, hogy jó játékot kellett készíteniük, de a rajongók elvárásainak is meg kellett felelniük
1448627400

Star Wars: Battlefront - lesz még ingyenes tartalom

A Star Wars: Battlefrontot rengeteg kritika éri, amiért az alapjáték tartalmatlan, miközben a szezonbérlet sok újdonságot tartogat ugyan, de méregdrága. Jó hír, hogy azért ingyenes kiegészítőkre is lehet még számítani.