Star Wars: Battlefront (next-gen) PC, PlayStation, Xbox

A Disney és az Electronic Arts összeborulásának első gyümölcse az egykor népszerű Battlefront feltámasztása az új generációban.
1431361857

Star Wars: Battlefront - kasztok és osztagok nélkül

A DICE igyekszik rácáfolni azokra, akik szerint a Star Wars: Battlefront nem lesz más, mint egy átszkinezett Battlefield 4. Ezt erősíti most meg egy friss hír is, miszerint sem kasztok, sem osztagok nem lesznek a játékban.
1430978427

Az AT-ST is játszható lesz az új Battlefrontban

Természetesen a Star Wars: Battlefrontban is találunk egy rakás vezethető járművet, köztük az AT-ST-t is - erősítette meg a DICE illetékese. A kétlábú lépegető mellett a nagyobb, négylábút is irányíthatjuk majd.
1430906424

2016 elején érkezik az új Mirror's Edge

Az Electronic Arts is közzétette a legutóbbi évre vonatkozó pénzügyi jelentését. A cég bevételei növekedtek és továbbra is az első számú kiadó konzolokon. Emellett frissítette a közelgő játékai megjelenési dátumait.
1430816405

Tizenkét multis térképpel jön az új Battlefront

A Star Wars: Battlefront olyan helyszíneket is tartalmaz majd, amiket egyetlen filmben sem láthattunk eddig. Ilyen a vulkanikus Sullust, amit Darth Vader is megemlített a Jedi visszatérben.
1429625580

Star Wars: Battlefront előzetes

Az idei Star Wars Celebrationön végre hivatalosan is bemutatkozott a DICE fejlesztette, november közepén boltokba kerülő Star Wars: Battlefront. Rengeteg érdekesség derült ki a bejelentés során, mi pedig összegyűjtöttük őket.
1429599647

Star Wars: Battlefront - itt az első fejlesztői napló

Star Wars-lázban ég a világ, így mindenki a közelgő filmekről és az új Battlefrontról beszél. A DICE kiadta a multiplayer shooter első fejlesztői naplóját, melyben a játék egy korai prototípusa is megtekinthető.
1429513200

Regény készül a Star Wars: Battlefronthoz

Egy dologban még biztosan hasonlítani fog a Star Wars: Battlefront a legutóbbi Battlefield-epizódokhoz: ez a játék is kap majd egy regényt, méghozzá két héttel a boltokba kerülése előtt.
1429291800

Megérkezett a Star Wars: Battlefront első trailere

A Disney leépítette a LucasArtsot, és inkább lepaktált tíz évre az EA-vel, hadd szállítsa ő a Star Wars-játékokat. Az első munkájuk, az új generációs Star Wars: Battlefront most kapta meg az első trailerét.
1429289400

Star Wars: Battlefront - itt vannak az első részletek

Bemutatkozott a Star Wars: Battlefront a Star Wars Celebrationön, és bár az első trailerre még várnunk kell egy keveset (de tényleg csak egy kicsit!), az első infók már befutottak, és néhány új képet is kaptunk.
1429212801

Star Wars: Battlefront - első kép és teaser trailer

Ha kicsit szemfülesek voltatok, akkor a Star Wars: Az ébredő erő második előzetesének a végén felbukkan az új Star Wars: Battlefrontból tíz másodpercnyi ízelítő, ami ráadásul jó eséllyel gameplay villanás.