Star Wars: Battlefront (next-gen) PC, PS4, XBOXONE

A Disney és az Electronic Arts összeborulásának első gyümölcse az egykor népszerű Battlefront feltámasztása az új generációban.
1664258400

Félévente adna ki új Star Wars-játékot a Disney

Miután felvirágzott a Star Wars-sorozatok reneszánsza, itt az idő, hogy a videojátékos szférában is újra hódítson a hatalmas sci-fi franchise. A szóbeszéd szerint a Disney alaposan felpörgeti a Star Wars játékprojektjeit.
1637593258

Ne nagyon várjuk a Star Wars: Battlefront új részét

Nagyon úgy néz ki, hogy a most megjelent Battlefield 2042 után nem a Star Wars: Battlefront következő felvonásán kezdenek el dolgozni a DICE-nál. A svéd stúdió ugyanis marad a Battlefield-sorozatnál.
1619161200

Tizenhárom EA-játék kapott FPS Boost-támogatást

Nem lassít a Microsoft a februárban bemutatott technológia, az FPS Boost támogatásával; nemrég az EA kiemelt címei kapták meg a frissítést, ami után jóval gyorsabban futnak majd az Xbox Series-konzolokon.
1598364000

Rengeteg EA-játék kapott Steam-achievementeket

Miután jelentős részüket elérhetővé tették a Valve platformján is, több mint két tucat Electronic Arts-játék kapott achievement-támogatást a Steamen. Ráadásul azokért nem kell kétszer fáradnunk, amiket az Origin-fiókunkban már feloldottunk.
1591893000

Tovább folytatódik az EA-játékok Steamre költözése

Nagyon megindult az Electronic Arts eddig Origin-exkluzivitásban tartott címeinek a Steamre való átvándorlása. Most a múltheti játékok után ismét olyan EA-játékok érkeztek meg a Valve platformjára, amelyek eddig gondosan el voltak zárva onnan.
1549476001

A Disney szerint remek partner az EA

Bob Iger, a Disney elnöke az Electronic Arts pénzügyi konferenciája után adott interjúban elmondta, a lootbox-botrány ellenére teljesen megvannak elégedve a kiadóval és annak munkájával.
1514908848

Az EA-nek nem kellett egy külsős Star Wars-projekt

Egészen látványos, mennyire nem tud mit kezdeni az Electronic Arts a Disney-től vásárolt Star Wars-jogokkal, így meglepő, hogy mikor a Double Damage bejelentkezett egy önálló ötlettel, arra sem bólintottak rá.
1509206440

Mi vezetett pontosan a Visceral bezárásához?

Nagy visszhangot keltett, amikor az EA szélnek eresztette a Visceral csapatát, a Star Wars-játék pedig egy másik csapathoz került. A Kotaku kiderítette, hogy a stúdió bezárása lényegében már a "kegyelemdöfés" volt.
1505233808

Star Wars: Battlefront - ingyenes a szezonbérlet

Közeledik a Battlefront második felvonása, így az Electronic Arts újabb és újabb akciókkal igyekszik kedvet csinálni az első rész megvásárlásához. Ezúttal a játék szezonbérlete az, ami teljesen ingyen beszerezhető.
1496476833

Star Wars: Battlefront az egyéves PS Plushoz

A Sony új promóciót jelentett be: ha 12 hónapra előfizetsz a PlayStation Plus szolgáltatásra, ajándékba megkapod a Star Wars: Battlefront - Ultimate Editiont PS4-re. Az ajánlat csak korlátozott ideig él, úgyhogy siessetek!