Star Wars: Battlefront (next-gen) PC, PS4, XBOXONE

A Disney és az Electronic Arts összeborulásának első gyümölcse az egykor népszerű Battlefront feltámasztása az új generációban.
1463076000

Ingyenes a Battlefront DLC-je a hétvégén

Most, hogy nyakunkon a Star Wars: Battlefront második kiegészítése, érdemes tenni egy próbát az Outer Rim újdonságaival. Ezt szerencsére fizetés nélkül is megteheted ezen a hétvégén.
1462954740

Tarolt a Battlefront, jövőre érkezik a folytatás

Az Electronic Arts is közzétette az aktuális pénzügyi jelentését, melyből több érdekességre is fény derült. A Star Wars: Battlefront például óriásit ment, aligha meglepő, hogy jövőre jön is a folytatása.
1462096800

Ingyenes próbaverziót kap a Star Wars: Battlefront

De csak PC-n, és ott is csak május 4-én, a hivatalos Star Wars-napon. Az ünnep apropóján négy órán keresztül lehet majd próbálgatni a játékot, amely egyéb bónuszokkal is várja a rajongókat.
1461585600

Brit toplista: az élen nyitott a Ratchet & Clank

Remek rajtot vett a Ratchet & Clank felújított, bővített változata. A sorozat történetében ugyanis ez az első rész, ami képes volt meghódítani a pódium tetejét. A duó ráadásul nem más címet győzött le, mint a Dark Souls III.
1460620800

Star Wars: Battlefront - Lando is csatlakozik

Az Electronic Arts megerősítette, hogy a Star Wars: Battlefront következő fizetős letölthető kiegészítése, a Bespin is két új hőst fog tartalmazni. Az egyikük a híres Lando Calrissian lesz, így nem meglepő módon Cloud City is bekerül a DLC-be.
1459252800

Brit toplista: továbbra is élen a The Division

A Ubisoftnak bőven van oka az örömre, hiszen harmadik hete, hogy nem talált legyőzőre a The Division, és a Far Cry Primal is új erőre kapott. Annak viszont már kevésbé örülhet, hogy a TrackMania Turbo nem igazán találta meg célközönségét.
1458644400

8 gigás javítással érkezik a Battlefront új DLC-je

Amit akkor is le kell töltened, ha nem szeretnéd megvenni az új kiegészítőt. Cserébe egy raklapnyi hibajavítás és finomhangolás vár rád, és némi tartalmi újdonságra is számíthatsz.
1458309600

Star Wars: Battlefront - Greedo és Han összecsap

Hiába tudtuk, hogy mit is fog tartalmazni és pontosan mikor fog jönni a Star Wars: Battlefront új DLC-je, az Outer Rim, a letölthető kiegészítésből pár képet leszámítva eddig semmit se láthattunk. Ennek vége, befutott az első gameplay trailer.
1458113760

GDC 2016: PlayStation VR - valójában drágább lehet

Tegnap este a Sony ledobta az atombombát, és bejelentette a PlayStation VR megjelenési dátumát és árazását. A gyorshírünk után most következzen egy tartalmasabb összefoglaló, benne a sajtókonferencia összes bejelentésével.
1457852771

Star Wars: Battlefront - kiszivárgott a DLC dátuma

Úgy tűnik, hogy a GameStopnak hála idő előtt megtudtuk a Star Wars: Battlefront első DLC-jének, az Outer Rimnek a megjelenési dátumát. Eszerint jövő hónap elején vehetjük be Jabba palotáját.