Star Wars: Battlefront (next-gen) PC, PS4, XBOXONE

A Disney és az Electronic Arts összeborulásának első gyümölcse az egykor népszerű Battlefront feltámasztása az új generációban.
1456988400

Star Wars: Battlefront - kiderül, ki lőtt előbb?

A DICE végre lerántotta a leplet a tavaly ősszel megjelent Star Wars: Battlefont következő DLC-je, az Outer Rim részleteiről. Kiderült, milyen új hősöket, helyszíneket és játékmódot kapunk majd.
1456300826

SW: Battlefront - az első kép az Outer Rim DLC-ről

Tegnap egy nagyobb frissítést kapott a Star Wars: Battlefront, és a DICE elárult pár apróságot a shooter első fizetős bővítményéről, az Outer Rimről is. Hamarosan Jabba palotájában harcolhatunk a Tatooine-on.
1456158600

Brit toplista: másodikként nyitott a Street Fighter V

Múlt héten jelent meg a Street Fighter-sorozat folytatása, mely bár a dobogón nyitott, egy ekkora címtől mégis mindenki azt várta volna, hogy a feje tetejére állítja az eladásokat.
1455555626

Brit toplista: újra a legjobb tízben a Fallout 4

Az új Naruto hiába csípte meg a bronzérmet egy hete, ezúttal még a legjobb tízbe sem tudta beverekedni magát, a FIFA 16 visszavette a helyét. A Call of Duty: Black Ops 3 továbbra sem talált legyőzőre.
1455288265

A hét legjobb játékakciói

Újonnan induló rovatokban hétről hétre összegyűjtjük azokat a játékokat, amelyeket éppen akciós áron vásárolhattok meg. Igyekszünk minden igényt lefedni, így a konzolos akciók mellett a PC-s leárazásokat is górcső alá vesszük.
1454351414

Brit toplista: élen a LEGO Marvel's Avengers

Meglepetésgyőzelmet aratott a LEGO Marvel's Avengers. A játéknak újoncként sikerült letaszítani a a trónjáról a Call of Duty: Black Ops 3-at, és ezzel a nyolcadik LEGO-játék lett, amely felért a lista csúcsára.
1454083200

Ezúttal is túlteljesített az EA

Az elmúlt, október és december közötti negyedévet is jobban zárta az EA, mint várták. Nyugaton továbbra is az első számú kiadó Xbox One-on és PS4-en, de a PC-s játékosokat is visszahódítanák.
1453836261

Halálcsillagos pályát kap a Star Wars: Battlefront

A DICE a közeljövőben érkező ingyenes frissítések tartalma mellett azt is elárulta, hogy milyen pályákat kapunk majd a Star Wars: Battlefronthoz, ha megvettük a játék szezonbérletét. Jön a Halálcsillag is!
1453825800

Star Wars: Battlefront - hidegfront közeleg

Az Electronic Arts a Star Wars: Battlefront Twitter-oldalán jelentette be, hogy a mai nap folyamán valamit bejelentenek. A bejegyzés mellé csatolt kép alapján arra lehet következtetni, hogy a Hoth bolygóval kapcsolatos lesz a leleplezés.
1453632180

Frissítve: Battlefront - infók az új ingyenes DLC-ről

Az EA Brazil tegnap publikált videójában idő előtt lelőtték a Star Wars: Battlefront legújabb ingyenes letölthető bővítményének részleteit. Az időközben törölt videón elhangzottak szerint privát mérkőzések és új helyszín is érkezik.