The Division PC, PS4, XBOXONE

Csak a Divízió ügynökei akadályozhatják meg, hogy a világ összeomoljon. Egy nyitott világú, MMO-jegyekkel felvértezett taktikai szerepjáték a Ubisoft Massive-tól.
1457085420

Tesztek nélkül rajtol majd a The Division

Aki abban bízott, hogy még a megjelenés előtt kiderül, hogyan sikerült a The Division, csalódni fog: a Ubisoft nem ad korai hozzáférést az újságíróknak, mondván a valódi játékélményt nem lehet átélni üres szervereken.
1456905600

The Division - mentsd meg New Yorkot!

A The Division utolsó előzetese is befutott, így jövő héten már csak egyetlen feladat vár ránk: rendet kell tennünk New York utcáin, és meg kell találnunk a gyógymódot az emberiséget a kihalás szélére sodró vírusra.
1456815600

The Division - ezt tudja az NVIDIA GameWorks

Kereken egy hét múlva jelenik meg a The Division, így teljes fordulatszámon pörög a marketinggépezet. Az új trailerben az NVIDIA GameWorks-funkciókban gyönyörködhetünk.
1456585225

Nem lesznek mikrotranzakciók a The Divisionben

Ugyan a bétában már láttunk utalásokat játékbeli kreditekre, azonban a Ubisoft Massive közösségi menedzsere megnyugtatott mindenkit: valódi pénzért nem vásárolhatunk ingame cuccokat a The Divisionben.
1456419600

Jöhet még egy kis The Division?

Nagyon közeledik a The Division megjelenése, így nem meglepő módon a játék különböző anyagai is napról napra sűrűsödnek. Ezúttal az IGN csapatától érkezett egy új videó , amiben egy majdnem maximumra húzott karakterrel kalandoznak.
1456344161

The Division - PC-n nagyon ütősen néz ki

Bár sokak szerint a The Division jelenlegi formájában nem közelíti meg azt a grafikát, amivel a bejelentésekor beharangozta a Ubisoft, azt azért el kell ismerni, hogy PC-n, 60fps mellett még így is ütősen fog kinézni.
1456256700

The Division - újabb játékok jöhetnek a motorjával

Hosszabb távon nemcsak a The Divisiont szolgálja majd ki a Ubisoft Massive saját fejlesztésű motorja, azt ugyanis a kiadó más csapatai is használhatják. Érdekesség, hogy a Ubisoft így sem szűkölködik engine-ekben.
1456210800

The Division - rekordot döntött a béta

A Ubisoft tájékoztatása szerint rengetegen voltak kíváncsiak a The Division múlt heti nyílt bétájára. A kiadott közlemény szerint több mint 6,4 millióan próbálták ki a játékot, ami ebben a generációban új rekordnak számít.
1455782400

The Division - Xboxra előbb jönnek a DLC-k

A GameStop videója alapján nagyon úgy néz ki, hogy Xbox One-ra 30 nappal előbb érkeznek majd a The Division korábban bejelentett, a szezonbérlet tartalmát képző DLC-i.
1455730625

Frissítve: The Division - ütős tévéreklám érkezett

Holnap elrajtol a március elejére datált The Division nyílt bétája, de a Ubisoft más fronton is pörgeti a játék marketinggépezetét. A hajtás után a Tom Clancy nevével fémjelzett cím legújabb reklámját leshetitek meg.