The Division PC, PS4, XBOXONE

Csak a Divízió ügynökei akadályozhatják meg, hogy a világ összeomoljon. Egy nyitott világú, MMO-jegyekkel felvértezett taktikai szerepjáték a Ubisoft Massive-tól.
1458156120

Tom Clancy's The Division teszt

Járvány söpört végig a világon, káosz és félelem uralja az utcákat, ideje, hogy rendet tegyünk. A kormány aktiválja az alvó ügynökeit, akik nem csak a város védelmét igyekeznek visszaállítani, de azt is megpróbálják kideríteni, mi történt.
1458136200

Folytatódik a The Division diadalmenete

Folytatja a csúcsdöntögetést a Tom Clancy's The Division. Az új IP-k eladási versenyében már vezet a játék, és házon belül is újabb rekordot állított fel: a Ubisoftnak még egy címe sem mozgatta meg ennyire a játékosokat.
1457964039

Brit toplista: rekordot döntött a The Division

A Ubisoft bonthatja a pezsgőt, elvégre a The Division 11 éves rekordot döntött meg: az Egyesült Királyság legnagyobb nyitányát produkálta, már ami az év első három hónapjának eladási adatait illeti.
1457942400

The Division - újabb olaj a tűzre

Nem elég, hogy már a megjelenés előtt nagy port kavart a The Division, úgy néz ki, hogy a premier után is az a Ubisoft célja, hogy egy életre megutáltassa magát a játékosokkal. Kiderült, mennyibe fog kerülni a Season Pass.
1457866800

Kezdő tippek a The Divisionhöz

A Ubisoft összedobott egy videósorozatot, melyben a The Division kezdő játékosainak adnak tippeket a túléléshez. Megismerkedhetünk a csapatépítéssel, valamint a felszerelések és a hírhedt Dark Zone működésével.
1457604012

Eladási rekordot döntött a The Division

Noha nem startolt simán a The Division, a malőrök sorozata sem szegte kedvét a játékosoknak. A cég szerint a játék rekordot döntött, már ami az első napi eladási adatokat illeti: ez volt a cég eddigi legjobban nyitó címe.
1457527320

Frissítve: The Division - mattot kaptak a szerverek

Elrajtolt a The Division, a játék szerverei pedig csak egy dologra nem voltak felkészítve - arra, hogy használni is fogják őket. De történt még ez-az a megjelenéssel párhuzamosan, összeszedtük nektek őket egy hírcsokorba.
1457366400

Így kezdődik a The Division

Holnap végre megkezdődik New York visszafoglalása. Habár a játék még nem érhető el, az alaphelyzetet remekül felvázoló képsorait azért már most megleshetitek.
1457344800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Izgalmas hétnek nézünk elébe, elvégre két régóta várt cím is elrajtol a napokban: hamarosan felbőgnek a The Division szerverei, és az epizodikus formában folytatódó Hitman is megkapja a felvezető részét.
1457341200

The Division - kiderült, hány küldetés lesz benne

Már csak egy nap, és akcióba lendülnek a Divízió alvó ügynökei, hogy helyreállítsák a fertőzés sújtotta New York rendjét és békéjét. Az utolsó órákat se töltsük tétlenül, nézzük, mi derült még ki a játékról!