The Order: 1886 PS4

Steampunk akciójáték készül kizárólag PlayStation 4-re.

Ők szinkronizálnak a The Order: 1886-ban

A The Order: 1886 legújabb fejlesztői naplójában betekintést nyerhetünk a karakterek tervezési folyamatába, ellátogatunk a motion capture részlegbe és a szinkronszínészekről is lehull a fátyol.

The Order: 1866 - mégsem annyira rövid?

Egy idő előtt YouTube-ra kikerült végigjátszás alapján úgy tűnt, hogy nagyjából ötórás lehet a The Order: 1866. Andrea Pessino, a Readey at Dawn CTO-ja most részletesebben is válaszolt a játékidőt firtató kérdésekre.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Még meg sem jelent, de már az egyik legmegosztóbb PlayStation 4-exkluzív a The Order: 1886. Pénteken már ti is rávethetitek magatokat, addig maradnak a hunok meg a háborúzás.

The Order: 1886 - alig ötórás a kampány?

Idő előtt felkerült a YouTube-ra az egyik legjobban várt februári megjelenés, a The Order: 1886 teljes végigjátszása. A PlayMeThrough csatornája szerint a játék ötórányi játékidőt kínál, úgy, hogy ebben benne vannak az átvezetők is.

The Order: 1886 - Újabb 11 perc gameplay

Reméljük, nem szenvedtek még The Order: 1886-túladagolásban, mert bár a megjelenés még kicsit odébb van, de a múltkori termetes videóözön után befutott egy újabb tartalmas kedvcsináló is, ami ezúttal tizenegy perces.

The Order: 1886 - Videónaplón a technológia

Kétség se férhet hozzá, a Ready At Dawn hónap közepére datált shootere, a The Order: 1886 az első olyan játék, ami igazán kihasználja a PlayStation 4 erejét. Most a fejlesztők mondják el, mennyi munka is áll emögött.

The Order: 1886 videóözön

Miután megnyílt a The Order: 1886 weboldala, egy raklapnyi új videót kaptunk a Ready at Dawn alkotásáról. A pályabemutatók, átvezetők és gameplay pillanatok nyilván spoileresek, de némileg csillapítják éhségünket.

The Order: 1886 - befutott a TV-szpot

A Super Bowl szünetében levetített TV-reklám annak rendje és módja szerint kiváló hangulatfokozó, ráadásul nem ez az egyetlen kedvcsináló mára. Az új gameplay videó a már jól ismert léghajós pályát mutatja be.

Így irányítjuk a The Order: 1886-ot

Az elmúlt napokban alacsonyan szálltak a The Order: 1886 látnivalói, ami nem meglepő, lévén a játék aranylemezre került - a februári megjelenésig ez nem is változik nagyon. Most az irányításba nézhetünk bele.

Új traileren a The Order: 1886

Új előzetest kapott a múlt héten aranylemezre került The Order: 1886, a Ready at Dawn fejlesztői ezúttal egy több mint kétpercesre sikerült hangulatfokozóval próbálnak kedvet csinálni a játékhoz.