The Order: 1886 PS4

Steampunk akciójáték készül kizárólag PlayStation 4-re.

The Order: 1886 - a vérfarkasokról bővebben

A Ready at Dawn PS4-exkluzív játékában a Rend tagjai csapnak össze a félvérűekkel a viktoriánus korabeli London utcáin. Naná, hogy a vérfarkasokkal is meggyűlik a bajunk, a következő fejlesztői napló róluk szól.

E3 2014: The Order: 1886 - íme, a gyűjtői kiadás

Európa másmilyen gyűjtői kiadást kap a The Order: 1886-ból, mint Észak-Amerika. Szobor nincs a csomagban, de egy medálként hordható üvegcse igen. A vastag pénztárcájú rajongókhoz szólunk most.

E3 2014: A harmadik galériafrissítés

Nem is írnék hosszú bevezetőt, hiszen szabályos képzápor zúdult ránk az E3 második napjáról. Itt lesz a The Legend of Zelda Wii U-ra készülő új része, a The Order: 1886, a FIFA 15 és a LittleBigPlanet 3 is.

E3 2014: Nyolc perc a The Order: 1886-tal

A Ready at Dawn illetékesei tegnap friss gameplayt közvetítettek a Twitchen az The Order: 1886-ról. Az informatív fejlesztői kommentárral megspékelt nyolcperces felvétel valóban lenyűgöző. Kisebb hibák persze akadnak.

E3 2014: Az első videócsokor

Míg mi az igazak álmát aludtuk, addig szépen lezajlott az Electronic Entertainment Expo első napja. A külföldi magazinok jóvoltából számos gameplay felvétellel és trailerrel gazdagodtunk - mindet megkapjátok ömlesztve.

E3 2014: The Order: 1886 kiadási dátum

Néhány órával ezelőtt információk bukkantak fel a The Order: 1886 megjelenésével kapcsolatban, ami a legújabb híreknek és a korábbi csúszásról szóló bejelentésnek megfelelő jövő február 20-án érkezik.

E3 2014: Sötét előzetest kapott a The Order: 1886

A Ready at Dawn PS4-exkluzív címét élőben demózták a Sony konferenciáján. Egy meglehetősen komor pályát mutattak be a srácok, az egyetlen fényforrást a lámpánk jelenti. Csakhamar harcba torkollik a séta.

E3 2014: Sony-sajtókonferencia - LIVEBLOG

A jó hír az, hogy idén úgy döntöttem, virrasztok a Sony E3-as konferenciája miatt, és ha már így döntöttem, lesz liveblog is belőle, mert miért ne. A rossz hír csak engem érint, fájdalmas lesz a holnapi napom.

Heti hírösszefoglaló - 22. hét

Május végén járunk, és hamarosan kezdődik az E3. Olvasd és nézd vissza a hét fontosabb bejelentéseit, eseményeit és előzeteseit az új, vasárnaponként jelentkező összefoglalónkban!

Kulisszák mögött a The Order: 1886

London, az ipari forradalom idején, félvér rémségek harcolnak a Rend lovagjaival, gyárkémények fojtogató füstje telepszik a macskaköves utcákra. Ezt kínálja a The Order: 1886, melyről most a fejlesztők mesélnek.