Heti hírösszefoglaló - 26. hét

  • Írta: Arell
  • 2014. június 29.
  • Hír
Link másolása
Hamarosan véget ér a Steam Summer Sale, volt Google-konferencia, ami mellett rengeteg pletyka és új előzetes látott napvilágot. Lesz Afro Samurai 2, jön a The Vanishing of Ethan Carter, és egy új Settlers-játék is felbukkant.

Javában dübörög a nyári szünet, és mindenki (más) a strandokon áztatja a csülkeit. Persze a gépünk előtt ülve is érdekes volt ez a hét, még ha kicsit be is lassultak az események. Megjelent a Sniper Elite III, a GRID Autosport és a film mellett az új Transformers-játék is. Volt Google-konferencia, olvashattunk The Order: 1886 részleteket, és jön az Areal, a S.T.A.L.K.E.R. utódja is. Unatkozni így szerencsére most sem kellett.

   

Az Arealban farkastörvények uralják a posztapokaliptikus Földet.

Fontosabb játékmegjelenések


Új bejelentések, DLC-k és folytatások


Előzetesek, játszható béták, gépigények és trailerek


Akciók


Csúszások, törlések, új kiadási dátumok


Kiadókkal és fejlesztőkkel kapcsolatos hírek, konferenciák


Érdekességek és pletykák


Hardware, mobil és technológia


Heti galériafrissítés

1.
1.
kredencferenc
Khmm... az Areal-nak én is megörültem első látásra, most már viszont kissé borult a hangulatom. Kibukott ugyanis, hogy nem sok közük van a nagybani stalker fejlesztőkhöz ebből jogi viták is keveredtek, majd kiderült az is, hogy a bemutató videójukon a stalker felvételek mellett látható anyag a unity engine egyik előre beépített map-ja amit sajátjukként mutogatnak. Nem vádaskodok. A stalker széria nagyon nagy kedvencem a metro-val együtt és remélem ez az Areal is elkészül és az is aminek mondják, bár ezek után kell szkepticizmussal vélekedek a projectről.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...