Super Mario 3D World WIIU

Multiplayerre kihegyezett móka Wii U-n, a 3D Land nyomdokain.
Típus: Platform

VGX 2013: Megvannak a jelöltek

Szűk három hét van hátra az idei VGA-ig... akarom mondani VGX-ig, a Spike pedig közzétette a díjátadó jelöltjeit. A legtöbb jelölést a GTA V, az új BioShock és a The Last of Us kapta.

Tíz újdonság a Super Mario 3D World-ben

Bár a tegnapi Nintendo Direct kifejezetten soványra sikerült, a Super Mario 3D World-előzetest muszáj megmutatnunk belőle: a trailer a Wii U-exkluzív játék tíz újdonságát mutatja be.

Hat percig mozog a Super Mario 3D World

Bár japánul beszél, cserébe legalább hat percig tart: új előzetest kapott a Super Mario 3D World, ami részletesen bemutatja a rajongóknak a Wii U-exkluzív játék újdonságait. Csekkoljátok!

Íme, a legfrissebb Nintendo-bejelentések

Tegnap is Directet tartott a Nintendo, a kiotói cég ráadásul nem kevés újdonsággal készült a félórás műsorra. Összeszedtük nektek mindegyiket, és természetesen a Direct felvételét is láthatjátok.

Nintendo-megjelenések az utolsó negyedévben

A Nintendo 2DS bejelentése és a Wii U árcsökkentése mellett a japán gyártó számos játék megjelenési dátumát erősítette meg. Többek közt kiderül, hogy mikor jön a Super Mario 3D World és a Donkey Kong: Tropical Freeze.

Super Mario 3D World - így forgasd a kamerát

A Nintendo bemutatta a Wii U-ra érkező Super Mario 3D World jópofa kamerakezelési funkcióját. A GamePad elforgatásával a játékbeli pálya helyzete is megváltozik. Csekkoljátok!

E3 2013: A második galériafrissítés

Nem hagyunk magunk mögött semmi látnivalót, hiszen ilyenkor minden érdekes lehet. A mai adagban is találunk olyan unikumdarabokat, mint a Batman: Arkham Origins, a DriveClub, a Pikmin 3 és a The Order, meg a többiek.

E3 2013: Super Mario 3D World leleplezés

Satori Iwata, a Nintendo elnöke az E3-as Nintendo Directen leleplezte a Super Mario 3D Worldöt, amely a következő lépcsőfok lesz a 3DS-es Super Mario 3D Landdel elkezdett stílusban.