Brit toplista: kilőtt a Spider-Man: Miles Morales

  • Írta: fojesz
  • 2021. március 1.
  • Toplista
Link másolása
Az elmúlt napokban érkezett egy adag PlayStation 5 a brit játékboltokba, ami éreztette a hatását a játékeladási toplistán is: a Sony next-gen konzoljára 64 százalékkal több játékot vásároltak a helyiek, mint az előző héten.

Érkezett egy adag PlayStation 5-szállítmány a brit játékboltokba, ennek köszönhetően több Sony-exkluzív játék is megtáltosodott a helyi eladási toplistán. A Demon's Souls például a huszonegyedik lett, holott az előző héten a legjobb negyven közé sem fért be (123 százalékkal nőttek az eladásai), míg a Spider-Man: Miles Morales 172 százalékos erősödéssel a hetedikről a második helyre ugrott előre.

Az aranyéremről mindössze ezer példánnyal maradt le, így a trónon változatlanul - 38 százalékos csökkenés ide vagy oda - a Super Mario 3D World + Bowser's Fury csücsül. Jócskán megerősödve tért vissza a toplistára a The Last of Us: Part II: a Naughty Dog játéka egy akciót követően landolt a harmadik helyen, miután 3992 százalékkal lőttek ki az eladásai. A hét újoncai közül a Persona 5 Strikers teljesített jobban, ami az ötödik lett, míg a Bravely Default II a tizenegyedik helyen végzett. 

  1. Super Mario 3D World + Bowser's Fury
  2. Spider-Man: Miles Morales
  3. The Last of Us: Part II
  4. FIFA 21
  5. Persona 5 Strikers
  6. Mario Kart 8 Deluxe
  7. Animal Crossing: New Horizons
  8. Call of Duty: Black Ops - Cold War
  9. Grand Theft Auto V
  10. Minecraft (Switch)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...