The Incredible Adventures of Van Helsing II PC

Van Helsing ismét visszatér a Neocore jóvoltából, a műfaj továbbra is gótikus-noir, steampunk akció-RPG.
1426959540

Interjú a NeocoreGames-szel

Kishazánk egyik leghíresebb fejlesztőcsapata az elmúlt években sikeresen vetette meg lábát több műfajban is. A két The Incredible Adventures of Van Helsing után legutóbb a Deathtrapet hozták el nekünk. Velük beszélgetünk most.
1416944539

Heti akciók és leárazások - Black Friday Special

Idén november 28-ra esik az amerikai fekete péntek, amit mi magyarok ugyan nem ünnepelünk, a játékos társadalomban azonban érezhető hatást fejt ki. Ezeket az árban is érezhető változásokat követtük most le nektek.
1404763292

The Incredible Adventures of Van Helsing II teszt

Az ifjabb Van Helsing épp hogy legyőzte Fulmigati professzort, máris nekiláthat a következő önjelölt helyi őrült levakarásának a hatalomból. A haláli humorú Lady Katarina kíséretében így kezdődhet az újabb vadászidény.
1400482800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Két laposabb hét után jöjjön egy valamivel izgalmasabb: a következő napokban legalább egy-két olyan cím érkezik majd, ami a fogadra való lehet, a főszerep természetesen az új Wolfensteiné.
1399557249

Traileren az új Van Helsing-játék

Új előzetest kapott a magyar fejlesztésű The Incredible Adventures of Van Helsing II, a trailerben a játék újdonságait veszik sorra a készítők, méghozzá gameplay jelenetek társaságában.
1397804414

Friss előzetest kapott a Van Helsing II

Már előrendelhető a Steamen a The Incredible Adventures of Van Helsing II, és ennek örömére a magyar Neocore Games egy új trailerrel és pár képpel kedveskedett nekünk az akció-szerepjátékról.
1396591238

Késik a The Incredible Adventures of Van Helsing II

A NeoCore Games szólt, hogy ne várjunk az áprilisi megjelenésre, a The Incredible Adventures of Van Helsing II csak május végén kerül a boltokba, mondván tovább kell csiszolni az akció-szerepjátékot.
1396296953

The Incredible Adventures of Van Helsing II bétateszt

Borgova városa ostrom alatt áll, a híres szörnyvadász, Van Helsing szervezi meg a védelmet, ám az ellenség a végtelenségi kitart. Rövid kóstolót kaptunk az The Incredible Adventures of Van Helsing II-ből.
1394524800

Dátumot kapott a Van Helsing II

Néhány látványos screenshot és egy új előzetes társaságában árulta el a NeocoreGames, hogy mikor érkezik a The Incredible Adventures of Van Helsing II. A játék már elő is rendelhető, így még a zárt bétába is bejuthatsz.
1393831683

Ilyen lesz a craftolás a Van Helsing II-ben

A kovácsolás mellett más mágikus tárgyakat is létrehozhatunk a The Incredible Adventures of Van Helsing II Runecrafting rendszerével, csupán az összetevőket kell megtalálnunk hozzá. Lássuk működés közben!