Donkey Kong Country: Tropical Freeze SW, WIIU

Irány a trópusok!
1523635220

Ezt tudja a Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Ugyan csak japánul szólal meg a Donkey Kong Country: Tropical Freeze legújabb előzetese, de a lényeg így is simán átjön, hiszen ez az összefoglaló kedvcsináló azt hivatott bemutatni, mi mindent kínál majd a hamarosan megjelenő játék.
1522915245

Traileren a Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Májusban egy korábbi Wii U-s sikercím költözik Nintendo Switch-re. A Donkey Kong Country: Tropical Freeze egy hangyányival szebben fest a hibridkonzolon, így ha anno kimaradt volna, mindenképp vess rá egy pillantást!
1515682320

Két újabb Wii U-játék költözik Switch-re

A Nintendo Direct Miniben több portot is bejelentettek a Nintendo Switch-re, és sokukhoz már megjelenési dátumunk is van. Az eredetileg Wii U-ra megjelent Donkey Kong Country: Tropical Freeze is platformot vált.
1414918829

Blog: Ezekért a játékokért érdemes Wii U-t tartani

A Nintendo konzoljainak mindig is megvolt a maguk varázsa és nincs ez másképp a Wii U esetében sem. Sok jó játék érkezik erre gépre is, SzDavid99 pedig volt olyan kedves és összeszedte nektek egy csokorba a legjobbakat.
1394805600

Jól sikerült az amerikai játékpiac februárja

Összességében növekedett az amerikai játékpiac februárban, igaz, ez a növekedés csak a hardvereladásoknak tudható be. A PS4 eladott darabszámban, az Xbox One-ban bevételben első.
1393249500

Brit toplista: még mindig vezet a LEGO

Hiába volt több nagyobb megjelenés is a múlt héten, egyik cím sem tudta megszorongatni a The LEGO Movie játékváltozatát. Az új Donkey Kong csak a kilencedik helyen rajtolt.
1393060395

Megjelent az új Donkey Kong, itt a launch trailer

Tegnap óta kapható a Donkey Kong Country: Tropical Freeze, ennek apropóján pedig megkaptuk a játék launch trailerét is. Az egyik legjobban várt Wii U-cím ez, a kritikusokat viszont megosztotta.
1392638400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten ugyan érkezik egy raklapnyi játék, igazán érdekes csak kevés van közöttük. Ilyen lesz például a Wii U-exkluzív Donkey Kong Country: Tropical Freeze is, ami viszont már most fantasztikusnak tűnik.
1392390000

Ha Nintendo Direct, akkor Nintendo-bejelentések

Tegnap este Nintendo Directet tartott a Nintendo, ennek apropóján több kisebb-nagyobb bejelentés is érkezett a kiotóiak háza tájáról. Szokásunkhoz híven egy hírben foglalkozunk velük, csokorba gyűjtöttük nektek a lényeget!
1392030012

Íme, az új Donkey Kong-játék intrója

Ha egy first-party cím érkezik Wii U-ra, az mindig hatalmas öröm a megrögzött rajongók körében. A hónap végén landol a hányatott sorsú masinán a Donkey Kong Country: Tropical Freeze. Most befutott a bevezető filmecske.