Blog: Ezekért a játékokért érdemes Wii U-t tartani

Link másolása
A Nintendo konzoljainak mindig is megvolt a maguk varázsa és nincs ez másképp a Wii U esetében sem. Sok jó játék érkezik erre gépre is, SzDavid99 pedig volt olyan kedves és összeszedte nektek egy csokorba a legjobbakat.

Javában zajlik a konzolháború, mégis néha sokan képesek megfeledkezni a Nintendo jelen generációs konzoljáról, a Wii U-ról. Megeshet, hogy nyers erőben nem veheti fel a versenyt a konkurencia gépeivel, mégis a bevezetőben említett Nintendo-varázs ezt a gépet is körüllengi, ami miatt megtalálja a saját célközönségét. Emellett míg PS4-en és Xbox One-on egyelőre kicsit gyér a játékfelhozatal, addig Wii U-n már találni rengeteg kiemelkedő alkotást.

Aki kevésbé jártas a Wii U világában, de szeretne megismerkedni a konzol legjobb címeivel, annak nyugodt szívvel ajánlom SzDavid99 blogját. Összefoglalja a masina kiemelkedő játékait és egy kis ízelítőt is kapunk, mi várhat még a büszke Wii U-tulajokra.

El akarom olvasni!

7.
7.
ShitgunWarrior
Na, gyerünk! Népszerűsítsük a Wii U-t!
6.
6.
barackostej
#4: Ööööö, miért nem a hírek között vannak?
5.
5.
Norbiii
#2: Ez jó dolog, mert jó hosszú ideg, szinte csak én írtam Nintendo-s posztokat, szerencsére most akadnak páran akik társultak, szóval hajrá!!!! :)
4.
4.
Nem úgy volt, hogy az igényes blogok bekerülnek (mármint szó szerint) a hírek közé? Mert így csak a blogajánló lett lényegében átalakítva egy egyetlen blogról szóló hosszabb ajánlóra.
3.
3.
Gamer 74
Már a Bayonetta 1-2 miatt is érdemes, és érkezik majd az open world Zelda WiiU is. Aztán ki tudja még milyen minőségi játékokat jelentenek be a jövőben a konzolra. Mondjuk ezekkel játszani kell, nem filmet avagy átvezetőket nézni többnyire.
2.
2.
SzDavid99
Köszönöm mindenkinek! Úgy látszik, hogy van igény az én Nintendo-s blogjaimra is! Vigyázz Norbiii, jövök! :D
1.
1.
Norbiii
Gratulálok, így tovább! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...